Till salu inom: ”

aprilia mojito custom 50 säljes

Tidigare annonser till salu

Aprilia Mojito Custom 50 Årsmodell: 2002 Mätarställning: 770 mil Färg: Svart Typ: Moped/EU-Moped Nypris: 29 995:- Lättstartad och fint fungerande EU-moped. 2 ägare. Möjligen något trimmad av försäljaren i samband med nyförsäljningen, men mopeden är kontrollerad av polisen och klarade deras gränser. Låset till sadelfacket har varit uppbrutet och går inte längre att låsa. Eftersom mopeden mestadels stått still de senaste åren är det mindre beläggning på bromsar/skivor. I övrigt är det en pigg och trevlig moped i gott skick. Hjälm och godkänt lås ingår.
Jag säljer nu min Aprilia Mojito Custom då jag snart ska ta körkort har jag ingen användning av den längre. Den är i utmärkt skick förutom några skavanker. Den har precis blivit servad och fått nytt avgasrör samt nytt bakdäck. Och den har gått 800 mil. Ni får även med ett lås till framhjulet samt ett skynke. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Mycket fin och välvårdad moped. Den känns stor, bekväm, väl balanserad och går inte alls att jämföra med andra billiga mopeder, den är av en annan nivå helt enkelt. Mopeden är från 2006, alltså med tvåtakts Piaggio motor, riktig skön att köras och har gått 1500 mil. En riktig blickfångare dessutom med sin retrostil !!! Jag är inte omöjlig att diskutera priset, men som sagd den är ingen billig Kina moped den kostar 30.000kr ny !!!
Jag säljer min svarta "Pärla". Pedantskött. Förvarad i varmgarage. 1:a reg juni 2008. 1 ägare. 58 mil. Nypris: 29.995 kr
EU-moped - Svart Aprilia mojito custom 50, årsmodell 2007 (tagen i trafik 2008) Den har gått 651 mil, har aldrig varit trimmad och alltid förvarad i garage. Nytt batteri. Godkänt hänglås medföljer. Mycket fint skick. Nypris idag för denna modell är 30000kr pris kan diskuteras Kontakt endast via telefon.