Till salu inom: ”

aprilia kåpor säljes

Tidigare annonser till salu

hej! nu säljer jag min moppe. det är en aprilia sr50 www den är väldigt fin med nytt framdäck och nytt sportluftfilter, dock så har den några lackskador. moppen får för mycket bensin och för att jag varken har ork eller tid till att fixa detta så säljer jag den billigt. elen funkar inte heller eftersom det var någon som snodde batteriet men det är bara att köpa ett nytt. just nu sitter inte kåporna på eftersom jag tänkte fixa bensinproblemet men det blev aldrig av, kan sätta på dom igen vid köp om du vill. maila eller ring om du har fler frågor. inga byten. MVH/ Adam
Säljer nu min lilla tävlingsmotorcykel som jag tävla med i sm klassen 125 junior. Ca 35 hk. Växellåda och motor är nyrenoverad. Ny kedja. 90% nya däck. INGET fel på motorcykeln. Det är bara ut och tävla med den. Fram och bakstöd följer med. Det enda är att kåporna är lite små trasiga efter krascher men det är en tävlingsmotorcykel så det är sådant som händer - därav så billig. Superbra första motorcykel att börja tävla med! Ring för mer info!
Hej! Jag säljer min motorcykel pga att det nu är dags att skaffa bil. Motorcykeln är en 07:a och jag är andra ägaren på motorcykeln sedan 2009. Den har gått 1300 mil och har alltid stått i ett varmt garage, aldrig vinterkörd och inga skador förutom möjligtvis något stenskott på en av kåporna. På motorcykeln sitter nya däck (har gått ca 50 mil) och ett nytt batteri. Dessutom ingår ett skivbromslås. Ring helst efter kl 5 då jag går i skolan på vardagarna.
Hej! Aprilia Racing moped. Lägger upp en bild på mopeden. Den har några repor och lyktan är sprickig men fungerar. Max hastighet 95 km/h, bra acceleration. Säck med delar medföljer också, kåpor och sådant. För 4000 kr (2 hjälmar samt bra lås tillhör priset). Färdigprutat och klart. Snabb affär. EU moped. Hör av er på 076 022 03 28 om ni vill veta mer och är intresserade. Snabb affär och priset kan falla. Endast seriösa köpare.
Aprilia RSV1000R Tuono Mätarställning: 0 mil Typ: Sport Info: Aprilia Tuono 1000 R till salu i bra skick, det är lite skav på tanken samt kåpor annars i bra skick Aprilia Tuono 1000R Färg: Grå/Svart Typ: Sport Vi hjälper dig gärna att finansiera ditt köp med en rad olika upplägg. Välkommen inte till Wheels4u din MC, ATV oc MOPED handlare i Göteborg, du hittar oss på Argongataan 8 i Mölndal eller ring på 031-7607604.