Till salu inom: ”

aprikos pudel tik säljes

Tidigare annonser till salu

Det finns en hanvalp och en tikvalp att tinga. De är ca 4 veckor nu och är leveransklara i slutet av Maj. Valparna vill ha en egen familj som älskar dem för sin egen skull. De passar utmärkt till både sportiga och stillsamma och till barnfamilj. När valparna levereras är dom naturligtvis vet.bes, chippade osv. De har också väldigt fina föräldrar som är fina både exteriört och mentalt. Båda föräldrarna är prcd-A. Framför allt är dom trevliga familjehundar, och säljes till sällskap. Hane kostar 6500kr och tik 7000kr
1 tik 9 veckor och leveransklar. Hon är chippad, vaccinerad, ögon-lyst, avmaskad, undersökt och valp försäkrad/dolda fel. Hon är mycket egen i sin färg, svart med aprikos/gråa teckningar. Väldigt fin. Väger 1700. Har ätit Specific small breed och Specific puppy CPW. Mycket lättlärd, vi går ut efter mat och sömn och då gör hon behoven ute. Vid köp med-följer pärm med all info runt valpen och ett startpaket med mat egen liten bädd och filt som påminner om hemma, liten leksak och en borste. Tiken är ej för foder och ej för avbetalning.
Vi har fått jättefina dvärg pudel valpar. Köp dej en julklapp nu för leverans i Januari. Valparna är efter friska och trevliga hundar som är underbara till sällskap och tävling t.ex agility och lydnad. Vi säljer naturligtvis till barnfamiljer. Tinga nu för leverans i slutet av Januari! Valparna är veterinärbesiktigade, chippade osv. vid leverans. Dolda fel försäkrade i 3 år. Hör av dej får du veta mera.
Valparna födda den 5 januari, och leveransklara den 2 mars. 2 aprikosa tikar, 1 aprikos hane, 1 svart tik och 1 black/tan hane. ALLA valparna är bärare av Black/tan. De aprikosa kan paras med aprikosa och få bara aprikosa valpar. Anlaget för black/tan följer dock med osynligt. Pappa: Bobbysocks Perses SE37289/2012 Mamma Sunglade's Amazing Amidala SE31476/2012 Bägge föräldrarna har genomgått erforderliga tester + HD röntgen. De har även genomgått en BPH Valparna levereras med SKKs köpeavtal och är då vaccinerade, veterinärbesiktigade och registrerade i SKK. De är försäkrade i Agria + dolda felförsäkring Titta gärna in på min hemsida bobbysocks.se
Aprikos dvärg pudel valpar. Finns en vacker tik kvar. Vill du vara med från början och boka din fina pudelvalp? Dom är uppfödda med omsorg och vana vid hantering, kloklippning, mys, kel mm. Leverans klara tidigast vid åtta veckor 15/6. * Lev from 15/6 * vacc * chip märkta * besiktade * avm x 3 * reg i Jordbruksverket * snutte medföljer * goda råd * matpåse Vid flera frågor eller mera foton så ring eller skriv gärna. Kort på mamman två stycken efter valpbilderna.