Till salu inom: ”

appliance airmaster 101 luftrenare säljes

Tidigare annonser till salu

Airmaster lämpar sig väl för luktborttagning i resturanger, affärer, soprum och hygienutrymmen samt även till röksanering av bilar och hotellrum. Airmaster luftrenare arbetar utan filter. Airmaster framställer aktivt syre som effektivt oxiderar bort bakterier. Teknisk data ACT 3000 Ozonproduktion: 0-200 mg, ställbart Teknik: Keramplattor Mått: 225 x 100 x 74 mm Vikt: ca 2 kg Förbrukning: 25 W/230 V Utförande: Rostfri Nyskick, har endast använts i knappt en månad.
Har du problem med pollen så kan du slippa mycket besvär med hjälp av en högeffektiv luftrenare, en SWEMA M 60 Airmaster. Den fungerar med hjälp av UV-ljus och en fläkt med två hastigheter som cirkulerar luften genom ett filter: http://www.nyfikenvital.org/?q=node/1842 UV-lampan är nyligen bytt och fungerar i många år till. Nypris nästan 3000 kronor På grund av risken för skador vill vi helst inte skicka den, det blir i så fall på köparens egen risk. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Fint skick, knappt använd. Tillverkad i Malmö av Swema Trading AB. Enligt Swema är Airmaster Nova uppföljaren till M60 som kostar 4 450 kr. Läs mer om den här: http://www.swema-trading.se/produkt.php/16/luftrenare/67/luftrenare-airmaster-nova Finns på Norra Utmarken i Halmstad. Ring, sms:a eller maila. Om ni ringer så var snälla och gör det efter kl. 17:00. Priset är en idé, hör gärna av er med andra bud! Info från tillverkaren: "Airmaster luftrenare binder damm, pollen och eliminerar lukter så som källar-, rök- eller mögellukt. Lämpar sig bra för allergiker och astmatiker. Den smutsiga luften leds in i luftrenaren och passerar ett uv-rör. Bakterier, virus samt mögelsporer bryts ner och lätta gaser som t ex ammoniak, eter och formaldhyd oxideras."
Fint skick, knappt använd. Tillverkad i Malmö av Swema Trading AB. Enligt Swema har M60 nu ersatts av "Nova" som kostar 4 450 kr. Läs mer om Nova här: http://www.swema-trading.se/produkt.php/16/luftrenare/67/luftrenare-airmaster-nova Finns på Norra Utmarken i Halmstad. Ring, sms:a eller maila. Om ni ringer så var snälla och gör det efter kl. 17:00. Priset är en idé, hör gärna av er med andra bud! Info från tillverkaren: "Airmaster luftrenare binder damm, pollen och eliminerar lukter så som källar-, rök- eller mögellukt. Lämpar sig bra för allergiker och astmatiker. Den smutsiga luften leds in i luftrenaren och passerar ett uv-rör. Bakterier, virus samt mögelsporer bryts ner och lätta gaser som t ex ammoniak, eter och formaldhyd oxideras."
Airmaster tar bort damm, pollen och unken lukt, såsom källar-, rök- eller mögellukt. Luftrenaren Airmaster Nova är svensktillverkad och mycket tystgående, endast 28/33dB(A). Den hjälper allergiker, astmatiker och er med pollenallergi då den tar bort bakterier, virus och mögelsporer från luften. Luftrenaren eliminerar också oönskade lukter såsom röklukt och källarlukt . Hemtjänsten i flera kommuner har köpt den pga personalens arbetsmiljöproblem hos rökare. Så här arbetar Airmaster Den smutsiga lukten leds in i luftrenaren och passerar ett uv-rör. Bakterier, samt mögelsporer bryts ner och lätta gaser såsom ammoniak, eter och formaldehyd oxideras.  Därefter joniseras luften med positiva och negativa joner, luften blir neutral och de negativa jonerna binder luftens smutspartiklar ner till 1/10000 mm, luften blir ren och den känns lika frisk som efter ett åskväder. Nypris 4500:- Denna är endast använd i ca två veckor.