Till salu inom: ”

apparat uttag äldre brösrostar säljes

Tidigare annonser till salu

Lg lsd tv äldre,ska fungera,om inte annat så finns det säkert nån kunnig person som kan fixa,tappat kontrollen,,men i dagens läge kan man ju fixa en som går till alla apparater. ni får testa den här helt enkelt kan inget om tum,,men mätte bildrutan,,och den var 58x32cm en smidig tv t köket kanske,pga det sätter jag ett lågt pris,,som även täcker annonskostnaden 500kr smsa el ring,går bra till kl24
Visst var det väl enklare när man kunde muta barnen? Kunde säga: Om du går och lägger dig nu så får du ligga och titta på film en stund! Men det har visat sig att ju äldre de blir desto svårare blir det att muta dem! Skulle jag säga det idag så skulle de klappa mig på huvudet och säga: Visst lilla mamma, gå och lägg dig du! Morr! Därför säljer jag nu två 19'' tv-apparater med fjärrkontroller och väggfästen. De är inköpta på Net on Net. HD ready, PC kopplingsbara, USB uttag m.m och fungerar utmärkt det är bara barna som inte är mottagliga för mutan längre. 500:-/st är inget dåligt pris och har man barn som går att muta så är vuxentiden på kvällen värd varenda krona! :-) Ha det bra alla! Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Har en fin lite dator komplett med en fin skärm och tillbehör. En Packard Bell Imedia S3210 Original. AMD Athlon64 2,70 GHz, 320GB HD, 2GB Ram, Nivida Grafik och 64Bit Windows Vista (Windows 7), Datorn är lite och smidig med HDMI och alla uttag man kan behöva. Är Nyinstallerad med Virusprogram, Skype och Office. En mycket fin AOC Wide Slim skärm medföljer liksom Tangentbord och ny Microsoft mus. Återslällningsskivor mm. Endast 1000kr för allt. Bild 2 Har även två äldre datorer från barnrummen som verkar fungerar bra. Uppdaterade dem ser okej ut men sälj i befintligt skick. Bådar har 160GB HD 1GB ram och ATi Radion resp Nivida Grafik. Medföljer en Dell skärm, 1st mus, 1 st tangetbord. Och medföljer även en låda med delar mm. (Befintligt skick) Säljer allt i ett paket för 500kr. Finns för avhämtning i Jönköping.
En toppmatad tvättmaskin från Whirlpool säljes, modell äldre men funkar för dej som inte tvättar mängder! Kapacitet: 5kg Sladden är urkopplad och likaså vattenslangen. Skulle kanske rekommendera att man köper en ny fräsch sladd med uttag....Denna har blivit rätt stel med åren. Bruksanvisning finns på Whirlpools hemsida. Jag har köpt en ny tvättmaskin med större trumma och behöver bli av med denna omgående. Först till kvarn! Köparen ansvarar för frakten samt anordnar bärhjälp (bor 3tr upp utan hiss) Betala gärna med Swish!! Välkomna!
Säljer min gamla Weston Clipper 4122 från 1987. Komplett med svajarm. Fullt fungerande. Bra skick men givetvis några dings efter alla år. Serial 87 12 0197 Väska ingår. Förstärkare GA60. Såldes av Crafton Musik AB enligt garantibeviset som fortfarande ligger kvar i lådan. 12'' 8ohms element, fjäderreverb, overdrive och bright knappar. Finns möjlighet till effektloop på baksidan samt uttag för extern högtalare och footswitch Serienummer 769994 - kan den vara från -76? Mycket stabil och välbyggd apparat som låter fint och tar pedaler bra. Nyligen rengjord så inget skrap i potar dock lite dammig... Westone 1900:- Ga60 800:- Bägge 2500:-!