Till salu inom: ”

appaloosa sadel säljes

Tidigare annonser till salu

Ska nu sälja mina två sadlar pga att dom inte längre passar hästen. En svart Appaloosa Italy, den är 17"/32 Lite äldre men i väldigt bra skick och en väldigt skön sadel att rida i. Pris: 5000:- Har också en svart Hubertus jubilee, även den i super skick. Den är storlek 17,5/vid. Pris: 5000:- Kan tänka mig att sälja sadlarna billigare vid snabb affär. Fler bilder finns om de önskas. Ring eller maila vid intresse.
Underbar o charmig Appaloosa Hingst 2år. Inkörd med dragsele och har börjat få sadel på sig. Vilket han inte har något emot. Transportvan och van vid hovverkan. Han är köpt från ett välkänt säteri. Han är ovanligt lugn för sin ålder o kön. Han har välmeriterade föräldrar. Han går inte igenom el-stängsel även om det finns brunst-sto. Han tycker om att kelas. Jag berättar gärna mer vid kontakt. Och priset det pratar vi om. MvH Per 0738474004
En stubben sadel i bra skick med några år på nacken. Vissa småskavanker som te. x lite avskavt på kanten på bakvalvet. Men klart en fräsch och fin sadel! 17-17, 5'', bomvidden är normal tror jag. Legat på smäcker kallblodstravare, olika varmblodstravare och på min appaloosa och det har fungerat utmärkt. Säljs dock pga. den är för stor i sitsen åt lilla mig som bara har 16''. Sadeln finns att hämta i Ljungsbro utanför Linköping. 1100kr el. högstbjudande
Har nu två dressr sadlar som jag ska sälja pga att dom inte passar på min häst. Den ena är en Hubertus jubilee 17" och vid i bommen, en skön sadel att rida i. 3000 kr Den andra är en Appaloosa Italy 17" och 36 i bommen (vid). Även den är en väldigt skön sadel. 3000 kr SÅLD!!!! Båda sadlarna är väl skötta och är i väldigt fint skick. Fler bilder finns på sadlarna och kan skickas vid intresse. HUBERTUSEN FINNS I UMEÅ OM MAN VILL PROVA!!
Nu säljer jag "klimpen" som jag kallar honom. Han fick namnet eftersom hans färg gör att han ser ut som en guldklimp i solljuset. Klimpen är nyfiken och framåt, 3 år och inridning är påbörjad. just nu har han haft sadel och träns på sig, och han har varit uppsutten på. Van att stå uppbunden och bli ompysslad, tvättad, hovvård etc. En riktig blickfångare som man blir helt såld på. Säljes nu pga av platsbrist.