Till salu inom: ”

apotekare gyllenbom förkylningshonung apotek säljes

Tidigare annonser till salu

Vi söker dig som vill arbeta som farmaceutisk rådgivare på apoteket Duvan i Bromma. Apoteket har 12 medarbetare och öppettiderna är mån-fre 09-19, lördag 10-16 och söndag 11-15.Arbetsuppgifter Vi kan erbjuda ett omväxlande arbete med både receptservice, egenvård, rådgivning och försäljning i vår moderna apoteksmiljö där kunden alltid är i fokus.Kompetenskrav Du är legitimerad receptarie alt. legitimerad apotekare med goda farmaceutiska kunskaper och trivs med att utveckla kundmötet. Du har ett genuint kundfokus och ser som din främsta uppgift att ge  professionell rådgivning och service till kunderna. Du deltar aktivt för att utveckla verksamheten och för att apoteket ska nå uppställda mål. Personliga egenskaper  Som person är du kundinriktad och lyhörd, kan arbeta självständigt och som en del av teamet, gillar utmaningar och är positiv till förändringar. Du har god förmåga att kommunicera med såväl kunder som kollegor och vill vara en del av helheten. Du ser merförsäljning som en naturlig del av ditt arbete och strävar efter att överträffa kundens förväntningar. Du har ett stort intresse av hälsa, både din egen och andras. Erfarenhet av försäljning och ledarskap är en merit.Kontaktperson Ytterligare information om befattningen lämnas av Catarina Lennborg, telefon 070-2684642.Välkommen med din ansökan!catarina.lennborg@apoteket.se
Vi söker dig som vill arbeta som farmaceutisk rådgivare på apoteket Freja i Eskilstuna. Apoteket har sex glada och engagerade medarbetare och öppettiderna är mån-fre 9-19, lördag 10-16 och söndag 12-16.Arbetsuppgifter Vi kan erbjuda ett omväxlande arbete med både receptservice, egenvård, rådgivning och försäljning i vår moderna apoteksmiljö där kunden alltid är i fokus.Kompetenskrav Du är legitimerad receptarie alternativt apotekare med goda farmaceutiska kunskaper och trivs med att utveckla kundmötet. Du ser som din främsta uppgift att ge professionell rådgvining och individuell service utifrån varje kunds behov. Du deltar aktivt för att utveckla verksamheten och för att apoteket ska nå uppställda mål. Personliga egenskaper  Som person är du kundinriktad och lyhörd, kan arbeta självständigt, gillar utmaningar och är positiv till förändringar. Du har god förmåga att kommunicera och samarbeta med såväl kunder som kollegor och vill vara en del av helheten. Du ser merförsäljning som en naturlig del av ditt arbete och strävar efter att överträffa kundens förväntningar. Du har ett stort intresse av hälsa, både din egen och andras. Kontaktperson Ytterligare information om befattningen lämnas av apotekschef Michaela Israelsson, telefon 070-447 81 71.Välkommen med din ansökan!
Academic Work söker för kunds räkning en apotektare/receptarie. Vår kund är ett internationellt ledande företag inom apotek, hälso- och skönhetsbranschen. Med ett mål och fokus, inom respektive verksamhet, vill de få människor att känna sig och må bättre! Som butikssäljare hos vår kund kommer du in i ett team som kännetecknas av energiska, kunniga och glada kollegor. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning vilket innebär att du kommer att vara anställd av Academic Work men arbeta som konsult hos ett av våra kundföretag. Arbetsuppgifter: Som apotekare/receptarie kommer du att arbeta med uppgifter kopplade till det mesta tillhörande butiken. Du kommer att vara en del av butikspersonalen och tillsammans arbeta för att ge kunden bästa möjliga servicen, detta genom bra kundbemötande och att överträffa kundens förväntningar. Du kommer till exempel att: Hantera kassan Arbeta med rådgivning och recepthantering Arbeta med varuhantering och inventeringar Arbeta med lagerunderhåll och ha ansvar för hållbarhetkontroll
Vi söker dig som vill arbeta som Läkemedelsansvarig farmaceut på apoteket Katten i Stockholm city. Apoteket ligger vid Hötorget, har öppettiderna vardagar 09.30-18.30, lördagar 11-17 och söndagar 12-16.  Apoteket öppnade hösten 2010 och vi är 5 medarbetare.Arbetsuppgifter Vi kan erbjuda ett omväxlande arbete med både receptservice, egenvård, rådgivning och försäljning i vår moderna apoteksmiljö där kunden alltid är i fokus. KompetenskravDu är legitimerad apotekare gärna med erfarenhet som läkemedelsansvarig farmaceut. Du ska som läkemedelsansvarig farmaceut ha goda kunskaper om kvalitetskrav hänförliga till verksamhet vid öppenvårdsapotek och läkemedelshantering samt även i övrigt ha goda kunskaper om gällande bestämmelser på området. Du har ett genuint kundfokus, trivs med att utveckla kundmötet och ser som din främsta uppgift att ge  professionell rådgivning och service till kunderna. Du deltar aktivt för att utveckla verksamheten och för att apoteket ska nå uppställda mål.Personliga egenskaperSom person är du kundinriktad och lyhörd, kan arbeta självständigt, gillar utmaningar och är positiv till förändringar. Du har god förmåga att kommunicera med våra kunder och vara trivs med att vara aktiv i det interna arbetet som hela tiden pågår för att utveckla vårt relativt nyöppnade apotek. Kontaktperson Ytterligare information om befattningen lämnas av apotekschef Johanna Westin-Larsson 070-6340209Facklig information Fackliga företrädare är Jenny Arvidsson Sveriges Farmacevtförbund, tfn 010-4477174 och Gunilla Larsson Farmaciförbundet, 0707-654233.Välkommen med din ansökan!
Stockholm, AB Realtryck, 19914:o. 78 s. Illustrerad. Trådhäftad med styvt tryckt illustrerat lätt nött pappersomslag. Innehåll: Prolog; En man av apotekarsläkt; Apotekaryrket; Lasarettsapotekare; Giftermål; Huset vid Myntgatan; Husesyn i apoteket; Trädgård med orangeri; Ett av nio, ett av tolv; Hovapotekare; Kröningssmörjelsen; Ännu ett hus; ‘Rön, Huru Citron-saft ...’; Drottningholms apotek; Hushåll, hyresgäster; Hemma hos hovapotekare Georgii; Till bords i apotekarens hus; För nöjes skull; Säg mig vad Ni läser, Herr Hovapotekare; Kläderna gör mannen; Träd fram du nattens gud; Arvet; Kronans öde; Epilog; Epilogue (in english); Käll- och litteraturförteckning.