Till salu inom: ”

apotekarbänk byrå köpmansbänk vit säljes

Tidigare annonser till salu

Vi säljer en jättefin 50-tals byrå med rundade ben och infällda handtag. Den är nymålad i matt tonad vit. Det är alltså en äldre möbel men med en ny och hållbar finish. Lådorna är vaxade undertill och är därför lätta att dra ut, även insidan på lådorna är målade. Byrån gör sig bra i barnrum eller sovrum eller som en vacker detalj i ett lantligt / shabby chic hem. Längd 77 Djup 38 Höjd 86 Priset är fast
* * * * * * * * * * * * * * Stilren vit byrå, som NY!! * * * * * * * * * * * * * * Modern och stilren byrå säljes. Byrån är cirka ett halvår gammal och har inga märken eller defekter. Den är i mycket gott skick, som NY!! Byrån innehåller två rymliga lådor med bra förvaring, samt två öppna hyllplan/fack som kan kompletteras med synliga förvaringsboxar om så önskas. Mått: bredd 100 cm djup 50 cm höjd 93 cm Nypris 3990 kronor.
Hej hej. Säljer denna byrå då jag ej har nå mer bruk av den. Det är alltså en vit byrå med fyra stycken lådor och på varje låda finns det ett silverhandtag. Måtten på byrån är: Höjden är 73cm Bred 59.5cm Djup 40cm och har man lådorna i så är djupet 42cm Bilden är tagen med inte en allt så bra kamera, så det är ju lite suddigt, men hör gärna av er om ni vill ha mer bilder eller funderar över något. Pris: 100kr MVH Rose-Marie.
Vit byrå Byrån är fin och fräsch inga stora skador. En vit möbel kan lysa upp eller lyft ett rum i stil och känsla vit är en färg man kan ha på alla ställen utan att det ser illa ut. h70cm d42cm b90cm 430kr Finns i vår butik i centrala Östersund på Storgatan 41, mittemot Arbetsförmedlingen inne på gården. Butiken är öppen Måndag till Fredag 11-18, Lördagar 10-16 och Söndag 11-15. Vi tar även kort i vår butik Hemkörning går att ordna över hela Sverige med Bussgods eller möbeltransport. Frakt Exempel lokalt (möbeltransport) Centrala Östersund 150kr Lugnvik, Torvalla och Frösön 200kr Brunflo 350kr. Maila för frakt pris i resten av Sverige.
Jag gör nu en sista utrensning pga flytt. Har flyttat klart men insåg att några grejer blev för mycket. Jag har bil så jag kan kanske hjälpa dig med grejerna. Vit byrå med 6 lådor, översta lådan går att låsa. För dig som inte bryr sig om några repor utan vill ha en bra förvaringsmöbel. 103x80x40 150:- Grön liten byrå 52cm hög lådans dimensioner 60x34 50:- Allt finns på Haga, Tuvgränd brevid Hagaborg! Är du intresserad att komma och ta dig en titt, ring nu så svarar jag med glädje, oavsett tidpunkt :)