Till salu inom: ”

apor fantastiska djurvärlden australien säljes

Tidigare annonser till salu

Rabén & Sjögren | Utg. 2010. Ej o.u. | Kartonnage. | 64 s. | 9789129673517 En mästerlig författare och en mästerlig illustratör. En förtrollande kombination i en annorlunda och inbjudande ABC-bok i stort format. Barbro Lindgrens annorlunda, kul, korta och lättlästa texter om djur är suverän lästräning. Och vilka illustrationer! Vilken känsla! Olof Landströms fantastiska djurbilder på härligt generösa planschsidor gör den här boken alldeles unik. Utgångspunkten är Barbro Lindgrens helt underbara, korta och lättlästa texter om djur. Ursprungligen skrivna som lästräning - och så fungerar de förstås här också! Men texterna har också en annan dimension - en oefterhärmlig Barbro Lindgrensk! Alla djuren beskrivs på ett alldeles eget sätt och alla har de namn på en given bokstav - vi får bekanta oss med duvan Disa, jaguaren Jan, quetzalen Qvint, yllemasken Ylva och åsnan Åhå. Bland andra! De 28 djuren har fått gestalt och inramning av Olof Landström. Med säker hand, med glimten i ögat, med sinne för detaljerna och med en fantastisk kolorit har han skapat miljöer och djurpersonligheter som man bara älskar. Apans ABC är redan en given klassiker! Minimala bruksspår.
Sörlins Förlag, Norrköping. 1969. 110 s. Inbunden. Klotryggband. Omslag och illustrationer: Lucie Lundberg. 19x12,5cm. 184 gram. Nära nyskick. NÖFFNÖFF är världens minsta men också den duktigaste lilla cirkusgris. Han är mycket klok och det blir han som ofta reder upp situationer när det går galet för honom och bästa vännen, apan Jakob. I det här äventyret är Nöffnöff och Jakob med om en nödlandning och de måste stanna i Australiens urskog en längre tid. Men det är inte alls så farligt och de får många vänner bland koalabjörnarna, kängururna och de långbenta emufåglarna... För fler böcker av Gunvor Gränström: Välkommen att titta in på mina andra annonser på VILLA ROSAS BOKHYLLOR här på Bokbörsen!.
Sci-Fi från 2001 av Tim Burton med Mark Wahlberg och Tim Roth. En pilot kraschlandar på en främmande planet - en brutal, primitiv plats där aporna härskar och människor jagas och görs till slavar av de tyranniska djuren. Detta är premissen i Pierre Boulles klassiska science fiction-roman Apornas planet. Nu har visionären och regissören Tim Burton tagit Boulles grundidé och kring den skapat ett fantastiskt äventyr i en uppochnedvänd värld i filmen Apornas Planet. Huvudrollen som kapten Leo Davidson, astronauten som får sitt livs överraskning på apornas planet, spelas av Mark Wahlberg.
Reseförlaget | Utg. 2013. Ej o.u. | Häftad. | s. | 9789174252125 | Denna bok är förlagsny. | Språk: Svenska --- Mer info: Din resa till Australien börjar här. Upptäck de historiska skatterna, aboriginernas tidiga klippkonst, de pulserande storstäderna, Stora Barriärrevet, nationalparkerna och den unika naturen med sitt fantastiska djurliv. Här presenteras landets skiftande karaktär, region för region. Med utförliga texter och översiktskartor eller perspektivteckningar av viktiga platser och byggnader hjälper guiden dig att hitta till det du drömt om att uppleva, och den omfattande texten innehåller allt från historia och kultur till shopping och nöjesliv. Här finns förslag till både stadsvandringar och tematiska utflykter och informationen i boken gör det lätt att planera din rundresa, liksom att hitta till de bästa hotellen, restaurangerna, pubarna och butikerna. Ingen annan guide över Australien kommer i närheten av denna inspirerande guide som med sina många färgbilder, kartor och teckningar är en garanti för en lyckad resa ""down under"". | LEVERANS: Denna bok har vi på separat lager. Vi strävar efter att kunna skicka den inom 5-6 vardagar.
Två böcker, Forums färgpocket 1972, 158 sidor / 1973, 158 sidor. Rikt illustrerade med teckningar, diagram och kartor i färg. Porto 39 kr med postens gulvita b-postkartong i augusti 2013 tillkommer inom Sverige, reservation för framtida portohöjningar. Båda böckerna i mycket gott skick. (720)