Till salu inom: ”

apollo team race hybrid säljes

Tidigare annonser till salu

Cykeln är väldigt lite använd=nyskick. Säljes pga byte till mtb. Storlek 56=L Shimano Deore 24 växlar. Mekaniska skivbromsar. Flaskhållare, plastskärmar, barends och cykelstöd ingår. Kvitto finns! Annonsen kvar=aktuell Mvh Micke
Mycket sparsamt använd Apollo Team Race 2011 Hybrid säljes. Cykeln har vinterförvarats i varmgarage och är således i nyskick. Ram: Aluminium Ramstorlek: 60cm (L/XL) Växlar: Shimano Deore 24 Bromsar: Mekaniska skivbromsar Hayes MX4. Nypris: 7995 kr. Kvitto finns. Mitt pris: 4500 kr, P.O.K. Info från tillverkaren: Apollo Äntligen, säger du som minns hur det kändes att liksom sväva fram på en riktig Apollocykel. Och du som inte kan minnas hur Apollo såg ut kommer att bli glatt överraskad. Cykelmärken kommer och går men vissa märken försvinner aldrig ur folks medvetande. Apollo började tillverkas i Värnamo, Småland 1934 och var en eftertraktad cykel under andra världskriget och en bra bit in på 80-talet. På den tiden var den en föregångare, en symbol för nytänkande. Samtidigt var den konstruerad för den verklighet som rådde då. Den var bekväm, vacker, lättgående och hållbar. Apollo var resultatet av ett gediget yrkeskunnande. Det är därför med glädje och stolthet som Sportson har tagit över produktionen av Apollo. Så gott som oförändrad när man ser den. Rena, vackra linjer, stabil och pålitlig. Men tittar man på detaljerna och på konstruktionen kan man se nytänkandet. Ny teknologi och traditionell svensk design en kombination som är svår att motstå. Förädlad, förbättrad, förförisk. Apollo är en cykel för dig som är på väg genom livet. Som har krav på tillvaron och på föremålen du omger dig med. Som har en känslomässig relation till din cykel och som tänker ha ett långvarigt förhållande med den.
Race hybrid Apollo Team Race vit i storlek 56cm säljes. Cykeln är i nyskick, väl skött, alltid förvarad i garage och enbart cyklad totalt 13 mil. På cykeln är monterat tillbehör som bar-ends PRO Rubber Anatomic, cykeldator BBB Dashboard, Shimano PD-M324 SPD-pedaler med en "vanlig" sida samt stöd, dessutom medföljer ännu ej monterade stänkskärmar. Inköpt i Juni 2010 med nypris ca. 7300:-.
Mycket sparsamt använd Apollo Team Race 2011 Hybrid säljes. Cykeln har vinterförvarats i varmgarage och är således i nyskick. Ram: Aluminium Ramstorlek: 60cm (L/XL) Växlar: Shimano Deore 24 Bromsar: Mekaniska skivbromsar Hayes MX4. Nypris: 7995 kr. Kvitto finns (juni 2011). Mitt pris: 4000 kr, P.O.K. Info från tillverkaren: Apollo Äntligen, säger du som minns hur det kändes att liksom sväva fram på en riktig Apollocykel. Och du som inte kan minnas hur Apollo såg ut kommer att bli glatt överraskad. Cykelmärken kommer och går men vissa märken försvinner aldrig ur folks medvetande. Apollo började tillverkas i Värnamo, Småland 1934 och var en eftertraktad cykel under andra världskriget och en bra bit in på 80-talet. På den tiden var den en föregångare, en symbol för nytänkande. Samtidigt var den konstruerad för den verklighet som rådde då. Den var bekväm, vacker, lättgående och hållbar. Apollo var resultatet av ett gediget yrkeskunnande. Det är därför med glädje och stolthet som Sportson har tagit över produktionen av Apollo. Så gott som oförändrad när man ser den. Rena, vackra linjer, stabil och pålitlig. Men tittar man på detaljerna och på konstruktionen kan man se nytänkandet. Ny teknologi och traditionell svensk design en kombination som är svår att motstå. Förädlad, förbättrad, förförisk. Apollo är en cykel för dig som är på väg genom livet. Som har krav på tillvaron och på föremålen du omger dig med. Som har en känslomässig relation till din cykel och som tänker ha ett långvarigt förhållande med den.
Apollo Team Race. Fungerar felfritt i växlar och bromsar, servad i våras på Sportson Perfekt pendlar- och träningscykel.