Till salu inom: ”

apollo mc 1950 säljes

Tidigare annonser till salu

Apollo EVO 50 - Motard - Klass 2 -Skickas Årsmodell: 2010 Mätarställning: 0 mil Färg: svart-röd Typ: Moped/EU-Moped Info: Hyeng Evo 50 är en tvåtaktsmoped utöver det vanliga. Kraften utgörs av en beprövad och pigg 2-taktsmotor som dessutom är 6 växlad. (automatisk blandning av 2-taktsolja). Chassiet matchar den sportiga motorn väl och är tilltaget samt överdimensionerat. Snygg och bastant rörram med en av de kraftigaste upp side down gafflarna på marknaden. Hjul och bromsar är också väl tilltagna hämtade från Apollos 250cc modell. Utrustad med många detaljer som kan anses vara extrautrustning på liknande modeller. Exempelvis snygga och robusta LED blinkers runt om, häftig LED lampa bak samt KTM inspirerad strålkastare fram. Påkostade aluminiumfälgar med CST sportdäck. Snygg och rejäl ljuddämpare i borstad aluminium samt stålomspunna hydraulslangar. Även drivpaketet är väl genomtänkt med ett snyggt och diskret kedjeskydd samt kedjestyrare och kedjerulle. Med dessa påkostade komponenter finns maximal potential för körglädje och hållbarhet. Med denna häftiga moped visar Apollo konkurrenterna att deras modell är att räkna med. Modellen finns i klass 2 utförande vilket innebär 25km /h och körkortsfri samt ingen registreringsskylt. Apollo Hyeng Evo 50 är cdi strypt.
Säljes i befintligt skick. Körbar och besiktad till sommaren 2011. Funkar helt okej att cruisa runt i som den är, pilsnerstuk. Vill man dock få den i finskick är det en hel del jobb. Min plan var att ta tag i det och ha den i ordning till sommaren men kommer tyvärr inte ha tid och möjlighet och anser att det är en skam om bilen måste stå och skämmas så bestämde mig för att sälja. Passa på nu så har du en en ovanlig och schysst bil till sommaren, en av endast 2 i Sverige! 20 000 el. bud, billigare vid snabb affär. Extrauppgifter Märke: Buick Drivhjul: Tvåhjulsdriven Modell: Apollo Hästkrafter: 106 Hk I trafik: - Motorstorlek: - Biltyp: Sedan CO2-utsläpp: - Färg: Vit
Hej! tänkte sälja en av mina moppar är en apollo från 1958 orginalskick dvs ej sönderskruvad eller omlackad i någon konstig färg fungerar bra körde med den förra sommaren Är du intresserad av att bli ägare till en ganska ovanlig moped så slå en signal eller maila och ge mig ett bra bud så kan moppen vara din. Säljer helst till någon som uppskattar värdet att ha en gammal orginalmoppe att åka på istället för custombygge. pris bud ej skambud eller byten
Apollo EVO 50 - Motard, Klass2 Körkortsfri Årsmodell: 2011 Mätarställning: 0 mil Färg: svart-röd Typ: Moped/EU-Moped Info: Hyeng Evo 50 är en tvåtaktsmoped utöver det vanliga. Kraften utgörs av en beprövad och pigg 2-taktsmotor som dessutom är 6 växlad. (automatisk blandning av 2-taktsolja). Chassiet matchar den sportiga motorn väl och är tilltaget samt överdimensionerat. Snygg och bastant rörram med en av de kraftigaste upp side down gafflarna på marknaden. Hjul och bromsar är också väl tilltagna hämtade från Apollos 250cc modell. Utrustad med många detaljer som kan anses vara extrautrustning på liknande modeller. Exempelvis snygga och robusta LED blinkers runt om, häftig LED lampa bak samt KTM inspirerad strålkastare fram. Påkostade aluminiumfälgar med CST sportdäck. Snygg och rejäl ljuddämpare i borstad aluminium samt stålomspunna hydraulslangar. Även drivpaketet är väl genomtänkt med ett snyggt och diskret kedjeskydd samt kedjestyrare och kedjerulle. Med dessa påkostade komponenter finns maximal potential för körglädje och hållbarhet. Med denna häftiga moped visar Apollo konkurrenterna att deras modell är att räkna med. Modellen finns i klass 2 utförande vilket innebär 25km /h och körkortsfri samt ingen registreringsskylt. Apollo Hyeng Evo 50 är cdi strypt.
Apollo 125cc 1950 med gamla papper. Nyligen ihopsatt men ej lackad eller så. Patinan kvar. Nästan helt original. Ev bytes mot nåt kul i mc väg, säg vad du har.