Till salu inom: ”

apollo limited cykel test säljes

Apollo Limited

Göteborg
Barn cykel

Göteborg
Cykel 24 tum

Stockholms län

Tidigare annonser till salu

Säljer nu min 5 månader unga Apollo Limited. Ny pris ca 8000 SEK för endast 3995 SEK! Cykel är en perfekt landsvägscykel som passar både som pendlarcykel och för rekreation. Den är extremt lättrullad och går mycket snabbt. Cykeln har just genom gått en service hos Sportson på Vasagatan (4/2). Denna innebar bla sträcking av vajrar och justering av ekrar. Cykeln har: *Hydrauliska skivbromsar fram och bak. (Mycket bättre än mekaniska skivbromsar) *Shimano växlar 105. ( riktigt bra system) *27 växlar. *Kevlar förstärkta Continentaldäck made in Germany. *Slimmade skärmar fram och bak. * "Bar ends" som är skönt vid längre turer då de avlastar kroppen. *Hållare för vatten flaska. Mer frågor besvaras via telefon. Cykeln är kvar så länge annonsen är kvar.
Apollo Limited "Nyskick" Dags att sälja min cykel har bara använt den ett par gånger. Efter det har den bara stått i garaget. Till cykeln medföljer grovmönstrade däck & släta däck (nya), Cat Eye Xenon fram och bak, cykelställ på bild, cykelpump, flaskhållare. Kvitto finns. Storlek på cykeln är "Medium". Frågor besvaras via mail. 5.000 kr Beskrivning av Sportson "Apollo Limited är en cykel som kräver mycket men ger desto mer. Denna cykel behöver koncentration och fokus. Du vet var du ska, känslan av kraft och fart får dig att le hela vägen"
Jag efterlyser en hybrid herr cykel av märket APOLLO LIMITED EDITION. cykeln stals från omvägen 3 i Kallebäck mellan den 1-3 Aug. cykeln på bilden ovan är en lånad bild och ungefär samma cykel som stals och bilden nedan är en bild på min cykel. "APOLLO" text skriven med stora bokstäver på ramen OCH "LIMITED" med små bokstäver, Cykeln har pakethållare och cykel lampor och reflexer bak och fram, Cykeln är stöldmarkerad . Har du blivit erbjuden att köpa en likadan cykel vänligen kontakta mig.. hittelön finns.
Apollo Limited är perfekt för längre landsvägscykelturer, såväl som till och från jobbet, eller varför inte runt Vättern. Cykeln införskaffades 2009. Sedan dess har den mestadels stått i en källare. Dock har den gått ett varv runt Vättern och några andra mindre vändor. Originalkvitto finns. Köptes för 7995 kr. Säljes för 3000 kr. ink. cykellampa fram, bygellås och flaskhållare. Ram: aluminium XL size Växlar, vevparti: Shimano Broms: skivbroms, Shimano Växlar: 27 st. Cykeln och tillbehör säljes i befintligt skick! Hämtas på Tyresö.
Säljer nu min Apollo Limited, då en racer passade mina mål bättre. Ramstorlek är M vilket passade bra för mig på 170 cm. Cykeln är köpt hösten 2014 och har rullat sommaren 2015 så den är i nyskick. Den är rustad med stöd och lås. Metallstänkskärmar finns till. Detta gör den förberedd för både träning och pendling. En mycket rolig och lättcyklad cykel Nypris (då nedsänkt pris) var 7995 kr. Kvitto och servicekort finns. Servad senast juli 2015. Växel Tiagra bak och alivio fram. Växlar och annat har funkat mycket bra Kolla gärna produktspec på http:/www.apollocyklar.se/kollektion/apollo-limited-herr/