Till salu inom: ”

apollo bel rock säljes

Tidigare annonser till salu

Hej. Jag letar efter en Apollo Bel Rock. Jag bor i Värnamo där dom delvis gjordes. Det mesta är ju en Crescent 2000 som Apollo fick ändra lite på. Jag är intresserad oavsett skick. Slå mig en signal så får vi prata om det. (lånade en bild på nätet. tack mopedmuseum.se) Pris? Tja, inte var dom gjorda av guld iaf. Tänkte det kunde vara en bra start så det inte får några orimliga proportioner. Hoppas vi hörs snart - Magnus
en komplett,den andra felar motorkåpor+avgasrör, en är provstartad säljes endast ihop,vid intresse kan fler bilder mailas.OBS EJ PRUTBART
Säljer eller byter bort bel rocken har prövat o starta den men gnistan är svag så tänder bara till sporadiskt. Har en moped till så tiden får gå till den istället. Den är komplett som jag kan se, förutom baklyktglaset. Medföljer en motor till men där fattas kolven och kopplingskorgen. Priside 2000kr eller bytesförslag?
funkar fint behövs sättas dit ny växelvajer som följer med, följer med reservmotorer på bilden. Byte? har du något förslag? annars pris 2500kr kan bli billigare om du är snabb. ANNONS KVAR=MOPED KVAR.
Ovanlig kusin till Crescent 2000. Patinerad originallack. Allt utom motorkåpor finns. Nyrenoverad Sachs-motor. Fler bilder kan mailas vid intresse. Eventuellt kan ett 3,5hk kit (cylinder, kolv + förgasare) även säljas.