Till salu inom: ”

apogee quartet säljes

Apogee quartet

Jönköping
Apogge Quartet
F

Tidigare annonser till salu

Säljes helt ny Apogee Quartet med kartong och kvitto. Nyproduktion 11 000 kr. Pris 7 500 kr Apogee Duet i superfint skick säljes för 1500 kr. Info om Apogee duet se länk: http://www.recordingmag.com/productreviews/2008/03/20.html Info Apogee Quartet: Apogee Quartet, USB 2.0 Audio-Interface, 24-Bit/192 kHz, 4 balanced analoge Inputs Mic/Instrument XLR/TRS Combo, 6 balanced analoge thomann Outputs 1/4" Jack, Headphone-Out, ADAT-Input/SMUX, USB-Connection, MIDI-Out USB, Word Clock Out, 48V Phantompower, Soft Limit, Phase Invert, OLED Dispaly with 6 Touchpads for In- and Outputs, 3 assignable Touchpads, for MAC, dimensions: 258 x 81 x 151 mm
Säljer en riktigt fin och nästan oanvänd ljudkort till bra pris. Anledningen till att jag säljer den är pga av att jag planerar att köpa en Apollo....;) Till er som som vill veta mer om denna produkt, kan gå in på apogees egna hemsida eller goggla olika på forum. Inte så svårt! Ring eller sms:a, mail kommer inte att prioriteras och säljer den först till kvarn. KVTTO FINNS! Prata med mig Pontus.
Säljer en riktigt fin och nästan oanvänd ljudkort till bra pris. Anledningen till att jag säljer den är pga av att jag planerar att köpa en Apollo....;) Till er som som vill veta mer om denna produkt, kan gå in på apogees egna hemsida eller goggla på olika på forum. Inte så svårt! Ring, sms:a eller maila. Dock kommer mail inte att prioriteras och säljer den först till kvarn. Finns också en Duett (den senaste) 3000kr KVTTO FINNS!
Säljer en riktigt fin och nästan oanvänd ljudkort till bra pris. Anledningen till att jag säljer den är pga av att jag planerar att köpa en Apollo....;) Till er som som vill veta mer om denna produkt, kan gå in på apogees egna hemsida eller goggla på olika på forum. Inte så svårt! Ring, sms:a eller maila. Dock kommer mail inte att prioriteras och säljer den först till kvarn. Finns också en Duet (den senaste) 3000kr KVTTO FINNS!
En Apogee Quartet i ny skick till salu. Den ultimata desktopstudion för din Mac och iOS! Quartet är ett professionellt USB 2.0-ljudinterface, byggt i aluminium, med fyra fantastiska mikpreampar, sex analoga balanserade lineutgångar, ADAT ingång för tillkoppling av extern digital mikpreamp, inbyggd monitorkontroll för tre högtalarsystem, hörlursutgång med egen volym, wordclock för tillkoppling av extern klocka eller AD/DA-omvandlare. SVARAR ENDAST PÅ MAIL MED TEL NR!!