Till salu inom: ”

apogee one säljes

Tidigare annonser till salu

Säljer mitt Apogee One ljudkort som har använts ca 15 timmar. 1100:- rek ny pris 1995:- http://studio.idg.se/2.1078/1.268208/apogee-one---liten-lyxlirare M-Audio Keystation 61 (midi klaviatur) 600:- rek ny pris 1249:- http://www.m-audio.com/products/en_us/Keystation61es.html Säljes ihop för 1500:- annars är det priserna som gäller prutat och klart! Med andra ord besvära er inte med att pruta på priset! Jag skickar inte någonting! Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Hej! Eftersom jag inte hinner med alla mina intressen bantar jag nu ner på min musik utrustning. Apogee One ljudkort - fantastiskt ljudkort med inbyggd mic och man kan även ansluta gitarrer etc. Du kan googla detta så hittar du massor av info! Har bara använt detta ett fåtal gånger. Pris: 1.200kr USB adapter för Ipad eller Iphone, jagg har använt denna för att koppla Apogee ljudkortet till Ipad. pris: 150kr
Håller på att packa inför en kommande flytt och hittade då på mitt Apogee One ljudkort som jag köpte för ca 2 år sedan. Kortet är enbart installerat och testat och har sedan dess legat i kartongen i ett skåp. Plasten sitter kvar :-) Dock verkar det som att CD skivan med drivrutinerna saknas, men dessa laddas enkelt hem från Apogee's hemsida. Fungerar både med PC och MAC Tänkt pris 1000kr + eventuell frakt Hämtas i Upplands Väsby alternativt Solna (Frösunda) dagtid, kan skickas med då gäller förskottsinbetalning till mitt konto.
Säljer nu mitt ljudkort från Apogee som jag inte använt speciellt mycket. Har haft den mest när jag varit på resande fot och harinte haft några som helst problem med det. Hade en gång den liggandes i väskan utan fodral och den fick då några få repor på sig, men fungerar som sagt felfritt. Köptes under våren på Apple store i Täby Centrum för 1890kr och har självklart kvar kvittot och orginalkartongen (och därmed garantier). Priset är prutat och klart och ljudkortet går att hämta på Gärdet i Stockholm, först till kvarn!
Kondensator Mick. Röde NT1A Fint skick, fungerar felfritt. Kabel+Väska för micken samt Rödes pop shield Ingår. Info: http://www.rodemic.com/mics/nt1-a Pris: 1200kr M Audio KEY 49. Midi klaviatur Knappt använd, i kartong Info: http://www.m-audio.com/products/en_us/Keystation49es.html Pris: 550kr Ljudkort / Audiointerface. Apogee ONE (SÅLT) Kvitto finns Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.