Till salu inom: ”

apogee duet blocket säljes

Tidigare annonser till salu

Datorn är en 2.8ghz quadcore x 2. Mao 8 kärnor. Den har fungerat utmärkt för mig i studion och rockar fortfarande. Vidare sitter det i: 6gb ram 320gb systemdisk sata 750gb extra diskutrymme sata Datorn kommer naturligtvis helt formaterad och installerad med Mountain Lion. Det följer med alla skivor till snow och lion på dvd.Datorn fungerar klockrent och har kört Logic. Cubase 7. Presonus studio one. Utan några som helst bekymmer. Till datorn följer även ett apogee duet. Ett ljudkort som verkligen låter riktigt bra.
Apogee duet 2 i väldigt bra skick. Kartong och alla sladdar skickas självklart med! Pris: 3200 kr Yamaha HS50M, högtalarpar som funkar utmärkt! Den ena högtalaren har några märken. Kvalitets sladdar skickas med! Det finns också stativ som funkar bra till dom. Pris för paret: 2000 kr Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Säljer ett Apogee Duet 2 i nyskick med skyddsplasten kvar på. Enbart ett par månader gammalt. Förmodligen det bästa 2-kanalskort som finns just nu. Säljes för att jag behöver fler ingångar. Det är även oregistrerat hos Apogee vilket innebär att du får full produktsupport från Apogee när du installerar och registrerar kortet. Låda, manual etc medföljer. Pris: 3100kr Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Knappt använt Apogee Duet för mac. Ingen kartong eller manual kvar dock orginalkvitto från macoteket. Är i nyskick. Alla sladdar är med så det är bara att koppla in i datorn så fungerar det (kan behöva ladda ner drivrutiner från nätet gratis o enkelt). Nypris 5000 kr. Ej prutbart pris. Postas ej. Får hämtas. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Apogee Duet 2 audiointerface. För inspelning av gitarr, bas eller sång. 1-klassigt ljud. Levererar en grym kvalité. Säljes pga av felköp. Ljudkortet är i absolut nyskick utan defekter eller skador. Alla originaldelar och kartonger finns självklart. Köptes på 4Sound i Höstas. http://apogeedigital.com/products/duet2.php KORTET SÄLJS I VÄSTERVIK MELLAN DEN 9-10 MAJ, annars finns den i Göteborg. Lägg ett bud, jag vill bli av med kortet så buda på. Nypris ligger på 4500kr. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.