Till salu inom: ”

aphäng styre säljes

Tidigare annonser till salu

En 440 med 700 motor i. Dubbelpipor med stingers Ca pro skidor Rox fotstegsfäste -07ans boggie och fjädring runt om. Aphängar styre Skotern är endast förreggad. Har ett regnr, regpapper och går att försäkra. Går dock inte att ställa på. ( Vilket jag bittert och kostsamt fick erfara ) Perfekt om man har ett chassie med papper som man kan flytta över sakerna till. Om man ligger på en 440 motor och ids köpa lös intyget som krävs från polaris. Eller ifall man inte är så brydd. Ev byte mot reggad skoter , kan lägga pengar i mellan. Typ re , rev , summit , polaris , rmk , Sno pro osv.
Säljer nu min Cruiserhoj. Aphängar styre och flames på sadeln, röda däck med betydligt tjockare bakdäck. Helt rätt stuk för att cruisa. Den är sparsamt använd och i mycket bra skick, möjligen lite dammig efter vinterförvaringen. Perfekt för mjuka och sköna transporter med en glass i handen. Nypris 6500kr Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Då familjen växer och jag inte kommer ut på den längre måste den bort :( Yamaha xv750, modifierad med aphäng, sissy och annan sadel. Framflyttade fotreglage . Nytt batteri och nya lameller. Går bra och är förhållandevis lättkörd med det styret. Tanken var att fetta till den med annan tank och ett bredare styre...tiden finns inte. Mail dygnet runt, telefon och sms till 22.00. Prutar inte på mail eller i telefon!!
Lågpriserbjudande från Overdrive North. Priserna gäller så långt lagret räcker. 2" (5 cm) höga risers. CNC frästa ur smitt aluminium (ej gjutna) sen kromat. Sitter ett "lock" som gömmer fästskruvarna till styrklämmorna. Perfekt om du ska montera aphäng på hojen.. Passar alla Harley Davidson där styret är 1" vid styrklämman.(ej Springer) Pris 889:-/par Fri leverans inom Karlstad eller Forshaga. Har 25.000 delar till din Harley Davidson till de bästa priserna. Se mer info och alla delar på: www.overdrivenorth.se Skickar postorder till hela Sverige. Följ oss gärna på Facebook.
En hoj i mkt bra skick. Nya kammar och allt annat på den sidan (lager och kedjor osv, kvitto från auktoriserad firma finns). Nya oljor,filter och stift. Aphäng styre (orginal medföljer). Jag är andra ägaren, alla papper från att den va ny finns. Bes i sommras. div extra krom och tonade blinkers glas. Liten nr skylt och hållare finns med. Fina däck med vit sida. Gått 5 tusen mil, knappt 100 mil sen kam byte.