Till salu inom: ”

apex 37 longboard sverige säljes

Tidigare annonser till salu

Hej. Säljer nu min bräda från originalskateboards i usa. Brädan är i världsklass och enligt mig och många andra en av det bästa trix/crusing brädorna som finns på longboard marknade just nu. Obs ! säljer bara brädan ska du ha originaltruckar hjul och bonereeds kullager så får du betala 2000kr. Brädan kostade 3000 ny och är i gott skick. Denna brädan är mycket eftertraktad men samtidigt väldigt ovanlig i sverige så om du vill ha något ut över det vanliga till ett bra pris så har du det här. mvh Jonathan
Hejsan Gottfolk! Jag säljer nu min nästan oanvända Apex 37 carbon från original. Ni som inte vet så mycket om longboards, så är det här en mycket fin och bra bräda. Man kan använda den till att transportera sig på ett smidigt sätt, trixa, 'slida' m.m. Setup: Truckar: Randal - R2 Hjul: Orangantang stimulus 83:or Flex: Middleweight Skick: 4/5 Passa På !
Original Longboards tillverkar några av de mest aggressiva och finaste brädorna på marknaden. APEX 37 är glasfiber och carbonlaminerad med otrolig flex. Original S8 truckar, Abec 5 kullager, Original 70 mm hjul 2700:- (brädan är helt ny) PIN 37 är en klassisk pintail helt i trä. Grym bräda för den lite mindre åkaren eller någon som söker det lilla extra. Original S8 truckar, Abec 5 kullager, Original 65mm hjul 2100:- (brädan är helt ny)
Säljer min longboard nu som jag haft i tre år nu. Har inte åkt på två år så tycker det är dags att sen kommer till användning hos någon annan. Det är holeytruckar på den. Måste nog oljas in. Ingen griptape. 4 st lila stimulus hjul Razor kullager har jag för mig. Måste också oljas in. Annars funkar den fin fint och har tagit mig på långa åkturer. Och har även varit med mig och handlat.
Tjena säljer nu min helt nya Apex 37 DD har använt den 1 gång och är en av dom bästa longboardens man kan få tag på. Den går inte att få tag på i Sverige utan beställd ifrån USA och kostade mig med frakt ca 4.4 tusen. Truckar: Original S8 200mm Hjul: Orangatang stimulus 70mm 86a (Yellow) Kullager: Bones super Reds noseguards: Mat black. Kontakta mig med mail/sms för snabbt svar.