Till salu inom: ”

apelsinträd citronträd säljes

Tidigare annonser till salu

Myckt trevligt enplanshus med 2 sovrum,vardagsrum med öppen spis svensk tv luftkonditionering. Matrum med glasdörrar i syd med utsikt mot medelhavet och bergen.Badrum med badkar dusch och tvättmaskin . Kök med diskmaskin, gasspis, kyl och frys samt micro med värmeugn. Tre terasser med sol från morgon till solnedgång. Insyns skyddad pool med solvärmesystem. 3 km till Nerja centrum ca 5 min med bil eller 20 min promenad.Härliga badstränder med 5 min bilavstånd. Mycket god parkering utanför huset.Lugn och trevlig urbanisation. Liten insyns skyddad trädgård med citronträd och apelsinträd. Motorväg till och från Malaga flyg ca 50 min. Nära till supermercados och restauranger i Maro. Hyra lågsäsong 2 veckor 5.300.. Vid 3 veckor 7.400. Hyra en vecka 3,100 kr Vid längre tid specialpris. Hyra högsäsong en vecka 4.800, två veckor 8.600, och tre veckor 10.500 kr. Kontakt mobil 0708-241917. Högsäsong juli augusti.
En trevlig familjevilla i Cuidad Quesada på Costa Blanka-kusten. Ett fristående hus med stor pool och ett extra rum med badrum ovanpå garaget. Det finns även en stor härlig inglasad altan som gärna blir husets centrum. I trädgården finns ett citronträd och ett apelsinträd med friska frukter. 3 badrum 4 sovrum Vardagsrum Carport och Garage Tomt 500m2 Nummer till Spanien: 0034 868186040
* Apelsinträd 120-320 cm* Citronträd 120-320 cm* Granatäpple 180-220 cm* Oliv Amalfi 220 cm VÄLKOMMEN TILL WEXTER! Wexter har mer än 15 års erfarenhet av att inreda och dekorera med konstgjorda växter i offentliga miljöer såsom hotell, flygplatser, köpcentrum, äventyrsbad mm. Vi kan erbjuda skräddarsydda lösningar i form av konstväxter och juldekorationer, även snömaskiner, för alla miljöer.
Huset är nyrenoverat och ligger längst ner i Apulien, ett par kilometer från havet. Trädgården är stor och omgärdad av en hög stenmur. Här finns en härlig pergola, vinrankor, apelsinträd, citronträd, örter och flerhundraåriga olivträd. Mellan träden ser man havet. Nära till små restauranger, härliga bad och intressanta städer. För mer information se: http://campanella.weebly.com/index.html
Tänk att få möjligheten att äga en pärla i solen, kunna sitta ute och njuta av solen hela året! Den tiden ni inte är på plats kan ni hyra ut huset. Stor pool på området mycket fräscht hus på bra läge i utkanten av Playa del Ingles början på Maspalomas, bredvid golfbanan. Huset är fräscht och nyrenoverat under 2010! Allt ingår i huset, vitvaror möbler etc. Det är bara för er att luta er tillbaka och njuta av ert nya boende. Huset består av uteplats ca 15 kvm, på uteplatsen finns markis om det är så att solen blir för skarp. Två fruktträd ett apelsinträd och ett citronträd. Huset har galler för alla fönster och alla dörrar (genom detta sparar ni massor med pengar och kan känna er trygga om det är så att ni inte önskar hyra ut). På bottenplan finns kök och vardagsrum i ett. Plan två har ett sovrum, helkaklat badrum samt en liten balkong med utsikt över den botaniska trädgården som ligger mitt emot komplexet. Det finns gratis Internet i receptionen, anläggningen sköts mycket bra. Månadskostnaden till samfälligheten är 90 euros per månad (810 kr per månad) detta inkluderar vatten, skötsel av anläggningen. Priset är i euros 90 000 euros vilket är ca 810 000 kr att notera är att cirka 10% tillkommer vid köpa av bostad i Spanien detta utgör notarieavgift skatter etc. Om det är så att ni behöver lån lånar spanska banker ut max 50% av värderingsvärdet som banken gör.