Till salu inom: ”

apelco ekolod säljes

Tidigare annonser till salu

En Uttern 4950(nya modellen) med en 30 HK Tohatsu (98) med el och manuell start säljes. Båten är mycket välskött och sparsamt använd då vi fler båtar. Passar lika bra till fiske som till badbåt och är godkänd för 6 personer. Båten har nytt batteri och elektrisk självläns som är inkapslad i rostfritt och är alltså oförstörbar. Det ingår också ett alldeles utmärkt ekolod av märket Apelco. Båten har även en godkänd klass 3 ögla. I paketet ingår även en relativt ny båtvagn Fogelsta.
6 m lång, 2,10 bred med 45 HK 4-cylindrig Mariner 1988 år´s modell med el start som utrustats med elektrisk powertrim samt tillt motorlyft. Båten är utrustad med elektrisk kompass, länspump, Apelco fishfinder 365 ekolod, lanterner fram och bak, styrpulpet med ratt och gas reglage, åror, rostfritt räck och köl. Båten är byggd i gran av båtbyggare Uno Sundqvist i Pålänge 1988. Gediget båt vagn med traktordrag medföljer, samt manualer till motor och övrig utrustning. Genomgången motor och båt och har bara haft en ägare. Toppfart 25 knop. Tel 073-8098064
Byggd 1976 och sjösatt 1977. Storsegel, stormstor, genua 1, kryssfock, stormfock samt spinacker med bom. Fendrar, Danforth-ankare med kätting och ca 40 meter lina. Tampar på 20, 15, 10 meter Badstege, räddningsboj, eldsläckare, länspump, Wallas-värmare. Kompass Plastimo, GPS-navigator Garmin, ekolod Apelco, logg Silva, FM-radio, Supercool, rostfria tankar (septi och diesel). Sötvattenkyld Yanmar YSB 8, Selden-rigg med enkla bakåtsvepta spridare. Fem vinschar varav 2 styck Genua som är två-växlade. Det ingår även en obromsad båtvagn på hjul med draganordning. Säljes för begärt pris eller till högstbjudande.
Ekolod Apelco 360 säljes. Vet inte om det fungerar, plockade ur det från båten för 7år sen. Och då funkade det. Lod medföljer. Ge mig ett bud!