Till salu inom: ”

ape 50 mopedbil säljes

Tidigare annonser till salu

Piaggo Ape 50 av okänd årsmodell Den har i princip stått i garage sedan den köptes ny i butik (cirka 10 år sedan) och är därför i mycket gott skick. Kördes in i garaget fullt fungerande men behöver nu en grov genomgång/rengöring av någon kunnig för att få den att fungera. Perfekt att lasta med eller köra på sommarstället, inget körkort krävs! Drar 0,33l/milen. Alla papper finns. Mopedbilen står i Månkarbo mellan Tierp och Uppsala. BVSA!
Klass 2, den körkortsfria mopedbilen. (Det krävs inget körkort eller förarbevis för att köra en sådan om du har fyllt 15 år före den 1 oktober 2009) Mopedbilen är utrustad med: Elstart, 4 vxl + back, maxlast 205kg Tänkbara byten: Tippsläpp till bil, Stubbfräs, vedmaskin, huggarvagn.. pengar kan läggas mellan. Pratar endast svenska. Stor prutare göres ej besvär.. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Säljer ett stycke Piaggio Ape50 4växlad + Back Går bra i motor och växellåda Värme o hytten Är i ett gott original skick Medföljer original handbok och service bok Följer även med 3st Vinterdäck med dubb Pris 16.000:- Priset går att diskutera vid snabb affär Fler bilder kan skickas. /Jonas Sökord: mopedbil Ape 3hjuling
Säljer vår Marknadsföring/utställnings Ape 50. Den har gått 18 Mil och är i absolut nyskick. Den är utrustad med orginal ljudisolering från fabrik. Den är dessutom utrustad med ljudanläggning från BRC i Malmö, med baslåda, förstärkare, högtalare ute och inne, samt batteriladdare så det går att spela musik utan att mopeden är igång. Kostnad för bilstereo 11 000:- Finans går att ordna genom Wasa kredit. Gämfört med tex Ligier, Microcar, Grecav, Aixam, Mega, Chatenet, Bellier och Casalini finns det bara ett orginal, Piaggio Ape 50. Välkomna att höra av Er!
mopedbil piaggo ape 50 års 97 denna mopedbil har jag bytt in som ett obejekt. Har för många obejek därför säljer jag denna vad som är att göra, täningslås och ingen gnista så för den händige är det ett bra obejekt. pris 8500 ring eller mejla mvh micke