Till salu inom: ”

apc hajen 6.2m 50hk trim tilt ekolod plotter säljes

Tidigare annonser till salu

Stor svenskbyggd (Luleå) styrpulpet som är känd för sina goda sjöegenskaper. 24 graders vinkel. Mycket stabil båt med mycket goda sjö egenskaper. Perfekt som pendlingsbåt på man kan lasta nästan vad som helst( 5 meters Plank bla ). Perfekt fiskebåt då man kan gå runt i båten och fiska 4 st samtidigt. Perfekt strandhuggsbåt då motorn har tilt. Motorn är en 115 hästars Johnson -92 med trim och tilt som precis är total renoverad med nya kolvar mm. Båten är från -92 och är i mycket bra skick med automatisk länspump. Toppfart ca 42 knop. Ej att förväxlas med ryds hajen som är en mindre båt. Priset gäller till på fredag. Sedan ställs den bort till våren.
Ryds hajen med johnson 4-taktsmotor 50 hk -04 En klassisk hardtop, perfekt som rymlig och bekväm förstagångsbåt för familjen el som fiskebåt med en bränslesnål 4-taktare som är vinterservad och färdig att sjösätta. Båten står på en Båtupptagningsvagn -09 (30-vagn) och är utrustad med: Nytt kapell 2011 Ekolod/fishfinder Knop och distans mätare Powertrim och tilt Fast bränsletank Dynor Badstege Fendrar, flagga, paddel,båtshake, tampar osv Kategori: Motorbåt, hardtop, daycruiser Tillverkningsår: 1978? Max antal pass.: 6st Material: Plast Längd: 4.95m Bredd: 1.90m Vikt: 450kg Motor: Johnson Hästkrafter: 50hk 4-takt Årsmodell, motor: -04 Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Nu skall båten säljas. Jag har haft den i ca 1år och har varit mycket nöjd. Jag har alltid tagit upp båten efter körning så den har aldrig stått utomhus och tagit emot regn, snö och dylikt. Modellen är av APC Hajen -01 styrpulpet och planar väldigt bra i havet tack vare det underbara skråvet. Båten är 6,2m lång och 2,1m bred och klarar utan problem att ha 4-5 man ombord. Båten har en Suzuki -00 50hk fyrtaktare med direktinsprut och trim&tilt. Motorn är mycket snål i drift och klarar sig gott och väl med 23liter bensin för en heldags körning på havet. Den har alltid startat för mig utan att krångla eller att lägga av under en körning. Den är tystgående, väldigt lätt att hantera och gör ca 22-25knop. Ekolod samt Plotter från Lawrence Lawrence Elite-5 DSI med plotter. Lodet är mycket effektivt och kan dessutom ta fram mer detaljerade bilder från botten än vad vanliga ekolod kan. Lodet går att köra på 800hz, 455hz eller samköras dvs. 800/455hz samtidigt. Detta har jag använt för att leta upp fisk med i större utsträckning samt för att se gamla körnings rutter för att sedan fiska på samma plats vid ett annat tillfälle. Sjökort för Öresund ingår givetvis. Lawrence X67 Detta är ett mindre ekolod som ligger på 200hz och har endast haft funktionen att verkligen vara rätt placerad vid fiske. Båten står på en reg. trailer, en el-vinsch och 4 flytvästar inkluderas i köpet Trailern levereras skattad och besiktigad. Båten är perfekt för sjöar, hav och dags utflykter. Jag har kört med den i sundet även under lite kraftigare väder har den varit stabil. Pris: 110 000kr (Kan diskuteras på plats)
Nu skall båten säljas. Jag har haft den i ca 1,5år och har varit mycket nöjd. Jag har alltid tagit upp båten efter körning så den har aldrig stått utomhus och tagit emot regn, snö och dylikt. Modellen är av APC Hajen -01 styrpulpet och planar väldigt bra i havet tack vare det underbara skråvet. Båten är 6,2m lång och 2,1m bred och klarar utan problem att ha 4-5 man ombord. Båten har en Suzuki -00 50hk fyrtaktare direktinsprutad med trim&tilt och kamkjedja. Motorn är mycket snål i drift och klarar sig gott och väl med 23liter bensin för en heldags körning på havet. Den har alltid startat för mig utan att krångla. Den är tystgående, väldigt lätt att hantera och gör ca 22-25knop. Ekolod samt Plotter från Lawrence Lawrence Elite-5 DSI med plotter. Lodet är mycket effektivt och kan dessutom ta fram mer detaljerade bilder från botten än vad vanliga ekolod kan. Lodet går att köra på 800hz, 455hz eller samköras dvs. 800/455hz samtidigt. Detta har jag använt för att leta upp fisk med i större utsträckning samt för att se gamla körnings rutter för att sedan fiska på samma plats vid ett annat tillfälle. Sjökort för Öresund ingår givetvis. Lawrence X67 Detta är ett mindre ekolod som ligger på 200hz och har endast haft funktionen att verkligen vara rätt placerad vid fiske. Båten står på en reg. trailer, en el-vinsch och 4 flytvästar inkluderas i köpet. Båten är perfekt för sjöar, hav och dags utflykter. Jag har kört med den i sundet även under lite kraftigare väder har den varit väldigt stabil. Anledningen till att jag säljer den är att jag inte har någon bil att dra släpet med längre. Pris: 95 000kr (Billigare vid snabb affär) Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.