Till salu inom: ”

anytec 860 cab säljes

Tidigare annonser till salu

Anytec 860 CAB är båten för den med en professionell fritid som värderar användandet 365 dagar om året. Det beprövade vassa och robusta skrovet från Anytecs 860-serie kombinerar modern design och funktion som ger en maximal körupplevelse och trygga transporter. I båten finns möjligheter till bekväm övernattning för 4 personer med toalett och pentry. Med Anytec860 CAB är det bara föraren som bestämmer hur stor skärgården är. Introduktionspris t.o.m. 15/5 2012 på Anytec 860 Cab med specifik utrustning. (ej båt på bild) På bryggan har vi även till försäljning: Anytec 860 Spdi V8 1x Mercury Tdi 350hk Anytec 860 FB 1x Cummins 350hk Varmt Välkomna Karlbergs Strand 4 brygga D 171 73 SOLNA www.anytec.se
Under Oktober och November 2012 Bjuder vi på Bogpropeller och Värmare när du beställer din Anytec 860 Cab. Vill du dessutom ha din Anytec med snabb leverans, bjuder vi på vinterplats i sjön på Pampas Marina. (Isfritt) Är det dessutom isfritt på fjärden så kan man ta en trevlig tur i skärgården. Kontakta oss på 08- 860 860 så berättar vi mer. http://i.anytec.se/sv/modeller/860-cabAnytec 860 CAB är båten för den med en professionell fritid som värderar användandet 365 dagar om året. Det beprövade vassa och robusta skrovet från Anytecs 860-serie kombinerar modern design och funktion som ger en maximal körupplevelse och trygga transporter. I båten finns möjligheter till bekväm övernattning för 4 personer med toalett och pentry. Med Anytec860 CAB är det bara föraren som bestämmer hur stor skärgården är.
När du behöver en båt som presterar i alla lägen är 622-serien det rätta valet. Den oerhört stabila konstruktionen kombineras med enorm prestanda på ett stilrent sätt. För oss har det alltid varit viktigt att våra båtar kan hantera alla de olika situationer som man ställs inför på sjön. Den båt som ska ta familjen på en avkopplad åktur i skärgården måste också kunna erbjuda den där körglädjen man vill ha med kompisgänget. 530 SPD, 622 SPD, 750 SPD, 747 CAB samt 860 SPD Ni glömmer väll inte att "Gilla" vår Facebook sida, där vi lägger ut allt ifrån nyheter, tävlingar till erbjudanden! https://www.facebook.com/JKMmarin.BorjessonsATV Om företaget JKM Marin AB en del utav Börjessons koncernen. Med ett brett utbud utav båtar, vattenskotrar och motorer hittar ni det mesta hos oss. Vi är generalagent för Regal & Airshipribs, men också återförsäljare utav: Sea Doo, Suzuki, Evinrude, Sting, Capelli, Anytec och Suzumar. Välkomna!
Vi säljer och färdigställer en 860 CAB för Er räkning där personligt inflytande är möjligt utifrån Anytecs Standard. Se framåt och Ni har en ny häftig båt till sommaren 2014. För mer information kontakta Stig Andersson på angivet telefonnr.
Vi har Anytec 530 SPD hemma för omgående leverans, utrustade med Suzukis nya 115hk motor (7års motorgaranti), trolling mode, Simrad NSS7 plotter med ekolod. Finansiering kan ordnas. Det första man lägger märke till hos 530-serien är den aggressiva och stabila framtoningen. Konstruktionen är något helt annorlunda. Den handbyggda och helsvetsade konstruktionen sätter tonen redan på avstånd. Från fören sveper den väl tilltagna listen längst ett skrov med erkänt goda kvaliteter. Bäst är 530-serien naturligtvis i sitt rätta element. På vattnet sveper du fram i en otroligt mångsidig skapelse, väl anpassad för alla aktiviteter oavsett du vill söka äventyret bland vågorna eller ta familjen på en avslappnad utflykt. 530 SPD, 622 SPD, 750 SPD, 747 CAB samt 860 SPD Ni glömmer väll inte att "Gilla" vår Facebook sida, där vi lägger ut allt ifrån nyheter, tävlingar till erbjudanden! https://www.facebook.com/JKMmarin.BorjessonsATV Om företaget JKM Marin AB en del utav Börjessons koncernen. Med ett brett utbud utav båtar, vattenskotrar och motorer hittar ni det mesta hos oss. Vi är generalagent för Regal & Airshipribs, men också återförsäljare utav: Sea Doo, Suzuki, Evinrude, Sting, Capelli, Anytec och Suzumar. Välkomna!