Till salu inom: ”

använda kalsonger säljes

Tidigare annonser till salu

Format:Inbunden i hårt kartonnage Tryckt år:2007 Skick:I fint skick Vikt opackad:597gr Se! resume!--- En man blir strandsatt i bara kalsongerna mitt i den norrländska vintern. När han, för att inte frysa ihjäl, begår inbrott finner han en död kvinna. Kirunapoliserna Anna-Maria Mella och Sven-Erik Stålnacke letar efter svar, tillsammans med Rebecka Martinsson som flyttat tillbaka till Kiruna och börjat arbeta som åklagare. Sökandet leder in i Mauri Kallis bolagssfär där ett drama om pengar och makt utspelar sig.
Övrigt, stl. M, herr Calvin Klein Steel Boxers i 10 olika modeller. Alla modeller finns i Medium och Large. 93% cotton, 7% Lycra. Helt nya i original förpackning. Kalsongerna är original och är köpta från USA. Jag bjuder på frakten i hela sverige. Modeller: 1- röda med silverkant 2- röda med guldkant 3- blåa med gul kant ( sverige modell) 4- rosa med svart kant 5- lila med svart kant 6- blå med svart kant 7- vita med silverkant 8- svarta med guldkant 9- svarta med silverkant 10- Blå/gula sverigemodell ( sverige på rumpan) Pris per styck: 60:- inkl frakt 60:-
Bokförlaget H:ström. Originalutgåva uppl. 2006. 374 s. Limhft med inflikspärmar. 20,3x14,5cm. FÖRLAGSNY. Det här är en bok om mannen som ville äta sköldpaddssoppa ur en klosett. Han hette August Strindberg och var en helt vanlig människa som gifte och skilde sig, drack för mycket vin, gillade husmanskost och tyckte att telefoner är en jävlig uppfinning. Han levde i en tid när allt var möjligt. Dog gjorde han uppe i Blå Tornet, med blodblandade spyor i sängen och champagne på dagordningen. Han har kallats kvinnohatare, satanist, himlastormare. Mycket annat har sagts om honom, en del av detta är osant. I den här boken är allt med. Inget har utelämnats.
H:ström. Originalutgåva uppl. 2006. 374 s. Limhft med inflikspärmar. 20,3x14,7cm. FÖRLAGSNY. Det här är en bok om mannen som ville äta sköldpaddssoppa ur en klosett. Han hette August Strindberg och var en helt vanlig människa som gifte och skilde sig, drack för mycket vin, gillade husmanskost och tyckte att telefoner är en jävlig uppfinning. Han levde i en tid när allt var möjligt. Dog gjorde han uppe i Blå Tornet, med blodblandade spyor i sängen och champagne på dagordningen. Han har kallats kvinnohatare, satanist, himlastormare. Mycket annat har sagts om honom, en del av detta är osant. I den här boken är allt med. Inget har utelämnats.
Övrigt, herr Skön boxerkalsong med 95% bomull och 5% elastan. Bomullen gör kalsongen mjuk och skön. Elastanen gör att kalsongen får en smidig passform. Säljes i tre pack (Svart, Grå, Blå) Storlekar: S, M, L, XL. Tvätt 60 grader. 100,00 kr Gå in på wahlmansklader.se för att beställa. Gå in på länken till höger. Storlekar: One size 100:-