Till salu inom: ”

använda blöta trosor säljes säljes

Tidigare annonser till salu

Hej jag säljer lite spik, man kan säga att jag har obegränsat med spik just nu. Alla spikar ligger i kartong vissa har blivit lite blöta och är skadade men det är medräknat i priserna. All spik kommer från Gunnebo. Trådspik 2,3x60 2500 st/ask , 200 kr/ask 2,8x75 1500 st/ask, 150 kr/ask 3,4x100 800 st/ask, 200 kr/ask 4x125 200 st/ask, 100 kr/ask 2,3x60 500 st/ask, 75 kr Alla dessa är varmförzinkade. Ankarspik, 3,1x40 500 st/ask, 100 kr/ask. All spik förvaras inomhus. Vi diskuterar betalning och leverans via mejl. Finns mellan 10 - 50 lådor av varje, samt andra storlekar. Hör gärna av er! Bättre pris vid flera, observera att jag är privatperson men kan även sälja som företag! (Med kvitto)
Yamaha Waverunner FX Cruiser HO från 2006 (Nya modellen). Drifttid: 160 timmar Cruiserpaketet: Paketet innehåller sadel med mjukare och högre stöd, fotstöd, tiltbart styre och uppdragbara ögglor i sidorna för enkel angöring av fendrar eller tampar. Tiltreglage: Tilt på vänster handtag som styr vinkeln på utblåset för att anpassa höjden på fören beroende på last och sjö = mycket användbart. Tillbehör: Det finns ett nytt originalkapell som följer med, värde 3500 sek. Skick: Det finns mindre märken men inga skador på skotern, den är mycket välvårdad jämfört med andra som jag tittade på. Motor: Det är en kraftfull fyrcylindrig radmotor med 16 ventiler (Samma motor som MC Yamaha R1) som har gått 160 timmar. Den går som en dröm. Denna motor har inte kompressor vilket leder till avsevärt lägre underhållskostnad och lägre bränsleförbrukning, ca 0,45 lit/distans i 35 knop. Service: Den skall utföras var 100:e timme men denna är servad oftare/årligen. Välservad, nyligen nya stift, olja och filter från Yamaha. Prestanda: Skotern toppar ca 55 knop och drar vattenleksaker hur lätt som helst även med passagerare ombord. Användning: Det är en stor modell som passar fint för både långa och korta turer i skärgården med 2-3 personer utan problem. Vi har oftast åkt i vanliga kläder och skor utan att bli blöta men visst går det att bli blöt om man vill :o). Trots sin storlek känns den pigg och följsam i vattnet. Trailer 2009: Det ingår en 80 km/h besiktad båttrailer, Thule EasyLine 600U, som jag köpte ny 2009 med extra kölrullar för god avlastning på skrovet. (Nypris 11.500 sek inklusive kölrullar) Tveka inte att fråga, gärna på mejl så svarar jag så fort jag kan. Välkommen till Trosa. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Yamaha Waverunner FX Cruiser HO från 2006 (Nya skrovet som kom 2006). Cruiserpaketet: Paketet innehåller sadel med mjukare och högre stöd, fotstöd, tiltbart styre och uppdragbara ögglor i sidorna för enkel angöring av fendrar eller tampar. Tiltreglage: Tilt på vänster handtag som styr vinkeln på utblåset för att anpassa höjden på fören beroende på last och sjö = mycket användbart. Tillbehör: Det finns ett nytt originalkapell som följer med, värde 3500 sek. Skick: Det finns mindre märken men inga skador på skotern, den är mycket välvårdad jämfört med andra som jag tittade på. Motor: Det är en kraftfull fyrcylindrig radmotor med 16 ventiler som har gått 160 timmar och den går riktigt bra. Denna motor är utan kompressor vilket leder till avsevärt lägre underhållskostnad och lägre bränsleförbrukning, ca 0,45 lit/distans i 35 knop. Service: Den skall utföras var 100:e timme men denna är servad oftare/årligen. Nyligen nya stift, olja och filter från Yamaha. Prestanda: Skotern toppar ca 55 knop och drar vattenleksaker hur lätt som helst även med passagerare ombord. Användning: Det är en modell som passar fint för både långa och korta turer i skärgården med 2-3 personer utan problem. Vi har oftast åkt i vanliga kläder och skor utan att bli blöta men visst går det att bli blöt om man vill :o). Trots sin storlek känns den pigg och följsam i vattnet. Trailer 2009: Det ingår en 80 km/h besiktad båttrailer, Thule EasyLine 600U, som jag köpte ny 2009 med extra kölrullar för god avlastning på skrovet. (Nypris 11.500 sek inklusive kölrullar) Tveka inte att fråga, gärna på mejl så svarar jag så fort jag kan. Utgångspris: 74.000 sek Nu: 65.000 sek inkl trailer och överdrag. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Bavaria 30 ? Titta på den här innan du bestämmer dig. Välvårdad och kpl utrustad. 1:a sjösättning 2006. En perfekt familje- och cruisingbåt. Komfortabel och lätt att hantera. Båten köpte vi i Trosa 2011 av en ägare som gillade ordning och reda. Förutom hemseglingen via Göta kanal har vi familjeseglat på västkusten och i Danmark. För att bibehålla nybåtskänslan har vi tömt båten efter varje säsong och förvarat allt i varmförråd. Det har då också varit lättare att hålla rent och snyggt. Nu är vi inne på 4:e säsongen och det börjar klia i större-båt-nerven. Båten ligger i Göteborg, klar att segla iväg. Motor: Volvo Penta D1-20, 19 HK, 3 cyl, sötvattenkyld. Volvo Penta 3-bladig foldingpropeller. Rigg/segel: Rullstor Elvström Hightech med stående lattor + Rodkick Rullgenua Elvström Hightech och strumpa för UV-skydd Gennaker Northsails med strumpa. På däck: Peke från Båtsystem med utskjutbar stävstege ( 3 steg ), ankarrulle och fästögla för gennacker. Stävankare 10kg typ Bruce med kätting och blyad lina. Akterankare 10kg typ Bruce, rostfritt med kätting och 45m Ankarolina. Ankar-dävert på akterpulpit. Motorfäste på pulpit för utombordare. Knapar midskepps. Livboj med rostfri hållare Hansa-lina Radarreflektor Teak i sittbrunn och på durken. Sprayhood Kapell & Annat. Sittbrunnskapell Kapell & Annat. Kapell till piedestal och ratt, Kapell & Annat. Varmvattendusch på badplattform. Instrument: Kartlotter Raymarine 435i (kort för västkust och Danmark) Autopilot Raymarine ST4000+ Tridata : Raymarine ST60 logg, ekolod, temp. Vindinstrument Raymarine ST60 VHF Raymarine 240, stationär enhet med handlur som har knappsats och display - Handluren kan anslutas på pedistal och vid navigationsbord. - VHF-högtalare (2st) finns på pedistal och vid navigationsbord. Interiör: Dieselvärmare Eberspächer D4 med 5 utblås . - Salong, förpik, akterkabin, toalett och även i sittbrunnen ! Oslagbar blöta dagar. Varmvattenberedare som värms med motorn eller 230V elpatron. Solcellsventilation. Extra rufflucka med myggnät Toalett, Jabsco Twist n lock med septitank, utsug på däck. Teakdurk på toaletten. TV med digitalbox, TV-antenn i masttopp. Stereo: CD/DVD, högtalare i salongen och i sittbrunnen. Kylbox med kompressor. 2-lågig gasolspis med ugn. Gasbehållare 2 stycken a 2kg. Köksutrustning Brandvarnare. El : Landström med 230 V, el-uttag vid navigeringsbord, pentry och toalett. Landströmskabel. Batteriladdare 25 A. Batteri-mätare som visar laddning/förbrukning/kvarvarande. 1 st startbatteri. 2 st stora förbrukningsbatterier. Solcell fast monterat på luckgarage, utrustad med MaxPower regulator. Batteriomvandlare 12v till 220v. Övrigt: Epoxybehandlad under vattenlinjen. Täckställning, Press o Son. Pressening (OBS ej lättvikt) Fendrar x 6 + stor kula Brandsläckare x 3 Tampar, båtshake, däcksborste, flagga Längd 9,45 m Bredd 3,29 m Deplacement 4,4 Ton Djupgående 1,85 m
Ett kisslarm, ren och fin, ca. ett år gammal. Instruktioner (engelska och svenska) medföljer. Kostade 895 kr nyköpt. Kan skickas med posten om köparen betalar frankeringen. Effektiv produkt som båda låter och vibrerar (beroende på inställning) när barnets kalsongerna/trosor blir blöta.