Till salu inom: ”

antonio zoli hagel säljes

Tidigare annonser till salu

Kombivapen i bruksskick. Grejorna är använda och det syns. En pipa med 12x2 hagel samt en pipa 12 hagel samt kula 6,5x55 Sitter ett rödpunktsikte av enklare modell på. Har själv bara skjutit några skott med hagel. Säljes på grund av ointresse. Finns även ett vapenskåp för 6 vapen med två nycklar. Hittar ingen typning eller motsvarande men skåpet är rejält. Finns på Väddö Säljes till högstbjudande då jag inte har en susning om pris på denna. Licens krävs självklart
Vapen i utmärkt skick, 60cm pipor med öppna riktmedel, fällbart siktblad för val av hagel/kulskytte, 1/1 trångborrning, förberedd för kikarsiktesmontage, dubbla avtryckare med snälltryckesfunktion för kulpipan, automatsäkring, gravyr rådjur/hjort, fint kolvträ i valnöt med kindstöd, kolvlängd 36,5cm från främre avtryckare, original bakelitbakkappa. Vapnet kräver licens!
Vapen i utmärkt skick, 60cm pipor med öppna riktmedel, fällbart siktblad för val av hagel/kulskytte, 1/1 trångborrning, förberedd för kikarsiktesmontage, dubbla avtryckare med snälltryckesfunktion för kulpipan, automatsäkring, gravyr rådjur/hjort, fint kolvträ i valnöt med kindstöd, kolvlängd 36,5cm från främre avtryckare, original bakelitbakkappa, fin kombibössa till vettigt pris. Vapnet kräver licens!
Kombi Antonio Zoli 12-222 med med extra hagel pipset kal 12, Kikarsiktes montage värde 1650 kr, kikarsikte Weaver 2,5-7, Vapnet kräver licens, se mer på barracuda.nu
Hej! Jag har ett kanon fint kombigevär. De är en Antonio Zoli med ett lätt och smidigt Aimpoint micro H1 som sikte. Kulan är av kaliber 7x57r (klass 1) och haglet är kaliber 12. Ett vapen som fungerar hur bra som hellst. Med vänlig hälsning, Daniel Vapnet kräver licens!