Till salu inom: ”

antiskall halsband anti skällhalsband el säljes

Tidigare annonser till salu

Skäller hunden när den är hemma själv? Med egen erfarenhet så kan jag säga att detta är lösningen. Vår hund slutade skälla på en vecka. Halsbandet är endast använt ett fåtal gånger och är 4 mån gammalt. Innotek är ett välkänt märke och är superkänslig mot hundens skall. Den reagerar så snabbt att den uppfattar ett skall på millisekunder och därför hindrar den ett skall innan dett kommer. Medföljer manual, 3/4 spray och Batteri. Säljes pga den inte behövs längre. Nypris: 1299 600 kr prutat och klart
Är du trött på alla antiskall halsband som inte funkar. Allt från någon citrondoft som sprutasr upp till vibbrator. Nu säljer jag helt nya antiskallhalsband som ger hunden en elstött, exakt samma sätt som ett elhalsband bara det att du slipper sitta och hålla i en fjärrkontroll och ge hunden en inpuls vid exakt rätt tid. Vid beställning så är det bara förskottsbetalning som gäller, ni kan välja att sätta in pengarna på mitt Nordea konto eller på mitt PayPal konto. Efter mottagen beställning och betalning ser jag till att elhalsbandet blir skickad hem direkt till dig. Det tar ca 10 dagar efter beställt antiskall halsband tills ni har den hemma. OBS: Ni får självklart ett kolli nr där ni kan följa paketet via internet.
Säljer vår hundbur från Dogman. Mått: B: 43 cm. H: 52 cm. L: 60 cm. Nypris: 800 kr. Nu: 500 kr. Säljer även vår transportbur från PetFood. Den är hopfällbar och har bärhandtag. Vi har haft den som transportbur både i bil och på motorcykel. Mått: B: 33 cm. H: 34 cm. L: 50 cm. Nypris: 800 kr. Nu: 500 kr. Sist men inte minst säljer vårt antiskall halsband som sprutar citrondoft då hunden skäller. Den har justerbart halsband. Nypris: 1000 kr. Nu:500 kr.
Antiskall/skäll halsband som avger ultraljud för att lära hunden att inte skälla. Detta är ett skonsamt sätt att lära hunden att sluta skälla. När din hund skäller så sänder den ut en ultraljudssignal som bara uppfattas av hunden, denna signal är inte farlig men skapar ett visst obehag och därav ska hunden lära sig att sluta skälla. Den reagerar inte på andra hundars skällande. Det är inte garanterat att det fungerar på alla hundar då även dem är olika känsliga för ultraljudsignalen. En rekommendation är att låta hunden bära detta i ca 10-14 dagar sedan ska effekten börja märkas. Detta medföljer: Antiskall halsband 2st batterier Justerbart halsband Bruksanvisning (Engelska) Trade365 innehar F-skatt
Jag har provat ett par olika halsband och detta är det som verkligen funkar! Ja, hunden skäller inte längre och det efter bara max 10 gånger, så nu säljer jag det vidare till nästa lyckliga hund- och hundägare! Sprayen är nästan helt full, vi fyllde bara halsbandet en gång. Det räckte. Allt i toppenskick och väl fungerande. Skickas mot portokostnad, jag måste kolla upp det. Max 60 kr skulle jag tro, kanske 35 kr? Prutat och klart, nypris 750 kr då vi köpte det i affär. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.