Till salu inom: ”

antikviteter gunda våg säljes

Tidigare annonser till salu

ANTIKVITETER I FÄRG Jonas Gavel Förfatare: Brozová, Jarmila, Divis, Jan m.fl. Tidens förlag. Översatt och fackgranskad av Jonas Gavel. I åskådliga artiklar skrivna av experter behandlas de flesta typer av föremål och material. Artiklarna beskriver hur konsthantverket utvecklats under olika perioder i bl. a Frankrike, Italien, England, Tyskland och Skandinavien. Boken tar upp hur föremålen tillverkats, av vilka, vilka som ansvarat för den konstnärliga utformningen och i vilka miljöer föremålen sedan använts. Bok på svenska. Tryckt ÅR: 1980 sidor ca: 349 Inbunden, hårda pärmar. Väger ca: 966 gram. Storlek ca: 24 cm x 16,5 cm Kondition: Helt bra. Fin. Nästan som ny! ISBN 91-550-2454-8 PORTO: 44 kr (Sverige) Bilden är en referensbild.
Forum, 1963 Vinrött klotband med pärm och ryggdekor i guld, skyddsomslag, 236s. 24x16cm, 700g. Rikt illustrerad. Skyddsomslaget är kantnött, för övrigt i mycket gott skick. Originaltitel: Antikviteter og snurrepiberier. Baksidestext: Boken behandlar de antikviteter och prydnadsföremål av äldre datum som var och en kan finna. Inte bara de stora och dyrbara museiföremålen, utan framför allt saker som var och en kan förvärva till rimligt pris. Med mycken kunskap och känsla för att göra kulturhistoria spännande går författaren Gorm Benzon igenom de olika stilarna och det brokiga sortimentet av antikviteter från skilda epoker. Skåp, bord, stolar, hyllor, speglar, tallrikar, fat, glas, lampor, ljusstakar, lampetter, klockor, köksredskap, kakelugnar och mycket annat. Därtill den rika floran av småting, som ryms på gränsområdet mellan de renodlade redskapen och konstföremålen och ofta är svåra att få besked om. Avsnitt om olika material och deras behandling samt restaurermg av antikviteter. Utförlig ordlista med förklaringar jämte ornamenttabell. Mer än 250 instruktiva och dekorativa teckningar, utförda av författaren, samt 20 fotografier.
Awe/Gebers 1981. Biblioteksex. Hyfsat skick. Sliten pärm, något snedläst och gulnad inlaga. 228 sidor. Baksidestext: Både Ricky och Chock vet att de måste komma därifrån. Annars har de inte en chans. Annars kommer de att gå under. Men är det överhuvudtaget möjligt? Chock tror på det åtminstone litet grann, och kanske är också han den som verkligen har en möjlighet att lyckas, i högre grad än Ricky. Men ändå... Leonie Ossowskis VIND FÖR VÅG utspelar sig i ett av de alltmer växande storstadsområdena i Tyskland. Det är inte alls långt bort. Och det är det som är skrämmande. Det är inte längre bort än t ex Stockholms förortsområden. Det har kommit lite längre i förslumning och förnedring - men hur nära inpå oss ligger risken för att det ska ske också här hemma?
Tiden, 1980 Vinrött klotband med skyddsomslag, 349s. 23x17cm, 958g. Illustrerad, delvis i färg. Mycket gott skick. Originaltitel: Welt der Antiquitäten in Farbe. ISBN 9155024548. Baksidestext: ANTIKVITETER I FÄRG presenterar konsthantverkets historia från äldsta tid till i böljan av 1900-talet I åskådliga artiklar skrivna av experter behandlas de flesta typer av föremål och material. Artiklarna beskriver hur konsthantverket utvecklats under olika perioder i bl.a Frankrike, Italien, England, Tyskland och Skandinavien. Boken tar upp hur föremålen tillverkats, av vilka, vilka som ansvarat för den konstnärliga utformningen och i vilka miljöer föremålen sedan använts. Den initierade och överskådliga texten och ett rikt bildmaterial gör -Antikviteter i färg - oumbärlig för alla som är intresserade av antikviteter.
1. Våg retro matvåg hushållsvåg den gula har märke EKS och den Blåa från Gunda 300 SEK/st 2. En retro stringhylla i röd. Klädhängare, hatthylla. längd 60cm, höjd 28cm, och djup 17cm 500 SEK 3. Tidnngsställ tidningsbord i svart string retro. Höjd 65cm Bredd 36cm Djup 23cm 450 SEK 4. En fin hängare i svart string klädhängare krukhängare? 150 SEK 5. Serveringslåda severingskorg i svart string stringkorg retro. 250 SEK. Alla saker finns att hämta i Högdalen (Stockholm)