Till salu inom: ”

antikt timglas charmigt säljes

Tidigare annonser till salu

Jag säljer min samling antika vackra strykjärn! De är väldigt charmiga och passar alla som älskar antik och vintage. Vackra prydnadsföremål som även fungerar utmärkt som t.ex. brevpress! Collaget visar några av de gammaldags strykjärnen. Vissa är ihåliga med en speciell öppning / lucka där man lade in en uppvärmd järnklump Pris från 80 kr. Mängdrabatt kan diskuteras. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
En mycket skön och charmig soffa med lekfullt mönster i plysh. Färgen är något djupare grön än bilden visar. bruksslitage. ca. 2 m lång pris. 400 kr Soffgrupp i fräscht skick, tillverkad under början av 1900-talet. Gruppen består av en soffa för tre och två fåtöljer. Klädda i ett vävt, grönt mycket tåligt tyg. Fina träsniderier på armstöd och lejontassar till ben. De är mycket bekväma och soffan är skön båda att ligga och sitta i. Det är en soffgrupp med stark karaktär som passar både som stilmöbel i ett modernt hem eller tillsammans med andra antika möbler. Kom gärna och provsitt om du är intresserad av en riktig kvalitetsgrupp. Soffans längd 185 cm Pris, hela gruppen: 3500kr Vid flera intresserade gäller högsta bud.
Har en mycket fin antik matgrupp som jag tyvärr måste sälja omgående pga platsbrist! Allt står nu i ett varmförråd på Dalarö och kan visas efter överenskommelse. Slagbordet är av okänd tillverkare men mycket charmigt och fint! Mått 182x110 cm. Stolarna är väldigt fina och tillverkade av Wernamo Stol & Möbelfabrik, Se etikett. Har 10 st likadana stolar i fantastiskt skick. Paketpris för hela matsalsgruppen är endast 8.500:-. Styckpris, slagbord 3.500:-, Stolar 600:-st. Har även en mycket fin byrå med 3 st lådor. Pris 2000:- Hämtar ni allt snabbt får ni det för 9.500:- !! Detta är ett mkt bra pris för detta!!! Antik, stol, bord, byrå
Antikt timglas, så charmigt !
Antikt timglas, så charmigt !