Till salu inom: ”

antikt skrivbord svarvade ben säljes

Tidigare annonser till salu

Gammalt 1800-tals vitmålat skrivbord från gård i Västeråsen Oviken(Jämtland). Två lådor, svarvade ben och mässing beslag. Höjd 75cm Bredd 117cm Djup 66cm Pris 2500kr, REA JUST NU 1900KR ! ! ! Fler bilder och info finns på vår hemsida: www.antikloftet.se Antikloftet ligger på Vemhåns Fiskecamp och Ridcenter. Öppet alla dagar, ring 070-6235764 om vi inte är på "Loftet", vi finns alltid hemma på gården, då vi även har ridverksamhet med Islandshästar. Hos oss kan du även betala med kort. Vi kan skicka med Schenker över hela Sverige.
Ett kärt arvegods säljes på grund av flytt och brist på plats. Detta skrivbord kom ifrån svärfars föräldrahem och har svarvade ben med ekfanér och har bevarats väl. Skrivbordet finns att hämta, vi har även släp ifall ni behöver låna! Alternativt kör vi och lämnar det till er mot en liten bensinavgift (och kanske en kopp kaffe). Inga sms eller email, bara telefonsamtal mellan 18-22 tack.
Nätt vitt skrivbord med en låda. Skrivbordet är från slutet av 1800- talet. Vackra svarvade ben och originalnyckel. Perfekt som skrivbord när man har begränsat med utrymme. Mått: Bredd 89 cm Djup 48 cm Höjd 74 cm För att se alla våra möbler besök hemasidan www.hemmahosemla.se Vi finns även på facebook och instagram där vi heter hemmahosemla VI SKICKAR VÅRA MÖBLER TILL HELA SVERIGE!
Ett härligt gammalt skrivbord från 1900-talets första år säljes. Det är litet och nätt, väldigt lättplacerat pga sin ringa storlek, bara 104X68 cm, och i ett väldigt fint skick! Tusen gånger trevligare än de nytillverkade skrivborden som består av fanerade spånskivor... En låda under bordsskivan och vackert svarvadeben! Ett verkligt tillfälle ett köpa ett skrivbord med själ och skönhet!! Och till ett pris som är betydligt lägre än en packe spånskivor som du själv får montera ihop till något skrivbordsliknande...
Nätt och fint skrivbord med svarvade ben och tre lådor. Handmålad i matt svart Höjd 72 cm, bredd 116 cm och djup 62 cm. Pris: 2 600 kronor Vi bjuder på hemkörning inom Östersund och Frösön. Om företaget Välkommen in i butiken där det finns fler gamla fina handmålade möbler, inredning samt presenter för varje tillfälle. Öppet: Måndag-Fredag 11-17.30 Lördag 11-15 Dygnet runt öppet i vår webbutik www.pigkammaren.se