Till salu inom: ”

antikt matbord runt säljes

Tidigare annonser till salu

Hej jag säljer en hylla som är i antik stil och är jätte fin och ny den är 170cm lång och 86cm bredd. Den har guldfärgade metall runt omkring på kanterna. Hyllan säljer jag för 2500kr. Jag säljer även en matbord och stolar som tillbehör borden är i bra sick den är gjord av trä den tar inte så mycket plats,med den finns det 7st antika stolar som är jätte fina och fräscha. De säljs för 3000kr tillsammans matborden och stolarna. Ring eller melja så kan vi diskutera priset.
Runt bord i teak med 2 iläggskivor. Bordet är slipat och nyoljat. 113 i diameter x 73 H. Maxlängd 203 cm. Jag håller inte bordet till någon om det ej betalats innan. Först till kvarn gäller. Bilder kan mailas. Sms:a, ring eller maila. Finns i Gustavsberg. Kan ev hjälpa till med transport inom Sthlm mot ersättning Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Ett runt matbord med 2 iläggsskivor i vitt , shabby chic stil ,, med lite slitage mått 110 cm i diam,, skivorna 60 cm st höjd 75 cm bordet är nu isärmonterat i två delar för lättare hantering pris 1800:- 4 st gamla stolar i shabby chic stil ca 20-30 tal helt i trä, jättecharmiga pris 1500 för alla 4 Har även en antik karm fåtölj underbart charmig med slitage pris 950:- OBS KAN EJ SVARA PÅ SMS
Då vi flyttat till större och bytt matbord är det nu dags att sälja denna lilla pärla. Passar perfekt i den mindre lägenheten - eller som ett sidobord. Vi har suttit 4 som mest runt birdet, Hämtas vid Rådmansgatan eller kärs inom stockholm mot en extra liten slant. 1300 kr eller bud Mått: Djup=65 cm Längd med båda klaffarna utfällda=96 cm
Stabilt bord i måtten: 96 långt 63 bredd (på mitten) 72 högt. Behöver slipas och behandlas. OBS! Ovalt. Funkar nog inte som matbord utan som tv-bord (om benen kapas) eller sideboard Obs. Bordet är ovalt. Se måtten. Ser runt ut på bilden. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.