Till salu inom: ”

antikt brädspel shanghai schack säljes

Tidigare annonser till salu

3 st skinnstolar. Gedigen konstruktion, repfria, inköpta på Mio. Pris 500 kr st eller 1 300 kr för tre. Antikt "ciggarbord" där herrarna i gamla tider tog sin Conjac, cigarr och spelade schack. Cool som inredning i ett "Klubbrum". Diameter 60 cm. Pris 500 kr Soffbord, ekfärgat. 70-tals bord. Eftersom bordet varit med ett tag är det en del skavanker på det med mörkare ben än skiva och en del märken, men bordet är helt OK. L 130. B 80. Pris 250 kr
Antikt skrivbord med vackra snickerier och detaljer. Inköpt i Shanghai, Kina 2005. Det restaurerades i samband med att jag köpte det 2005. Är därmed i fint antikt skick förutom en torrspricka upptill, se bild. Den stör dock inte, utan bidrar bara med antik charm. 3 lådor med plats för förvaring samt ett underrede med fint art-deco-inspirerat mönster. Mått: H: 84 cm B: 91cm D: 52,5 cm En vacker möbel som säljes motvilligt pga av flytt och platsbrist.
Antikt skrivbord / byrå med vackra snickerier och detaljer. Inköpt i Shanghai, Kina 2005. Det restaurerades i samband med att jag köpte det 2005. Är därmed i fint antikt skick förutom en torrspricka upptill, se bild. Den stör dock inte, utan bidrar bara med "antik charm". 3 lådor med plats för förvaring samt ett underrede med fint art-deco-inspirerat mönster. Mått: H: 84 cm B: 91cm D: 52,5 cm En vacker möbel som säljes pga av flytt och platsbrist.
Brädspel med tre spel i ett, Schack, Backgammon och Mölle & dam. Mycket fint skick!! Alla spelpjäser finns. Säljes för 100kr. Spelet Tabu där du ska förklara ett ord för ditt lag utan att säga vissa saker och de ska gissa rätt. Från 12 år. 4 spelare eller fler. Fint skick! Säljes för 50kr. Resespel Sänka skepp. Från 6 år. 2 spelare. Fint skick! Säljes för 20kr. Säljes var för sig eller alla tillsammans för 150kr. Endast för avhämtning!
Antikt brädspel shanghai schack