Till salu inom: ”

antikt 1889 pottskåp kommod marmorskiva säljes

Tidigare annonser till salu

Underbart vacker Kommod/Pottskåp från mitten av 1800-talet. Har inte hittat någon likadan på Blocket eller andra sidor. Marmorskiva och mycket arbetad med vackra beslag och detaljer. En spricka i marmorskivan och ett runt ben som saknar bakre delen, men det är inget som syns. Pga det är priset satt. Annars är den i bra skick. Vill man kan man även måla den vit. Vi har dessvärre inte plats för denna vackra möbel. Fler bilder kan mailas. Välkommen att höra av dig vid intresse.
2 st fantastiskt vackra gamla sängbord / pottskåp / kommod med marmorskiva. Väldigt vackra detaljer, välvda ben, spegeldörrar och handtag. Skulle måla dom i en mörkgrå nyans, men ångrade mig och kände att dom är vackra som dom är. Sveriges största inredningsblogg hyllar Nude Blond... www.trendenser.se Så valmöjligheten finns att måla dom vita, så dom passar i ett shabby chic hem, eller måla dom svarta för att passa in i ett med strikt hem. Måtten är 66 cm höga 40 x 40 cm är marmorskivan. En tunn lös hylla inuti. 0736-44 32 95 Pris 2000:- för båda
5 st antika stolar nyklädda i skinn. Några har tappat trä bitar men alla delar finns och det går att laga. 150 kr st eller alla för 500 kronor/bud. Antik kommod/Pottskåp/Sängskåp med låda och skåpdörr med två hyllor. Måla vit eller behåll som den är, trären. Inhandlad på Ladan Överjärva Antik 1986 för 1200, säljes för 1000/bud. Antik vagga även den inhandlad på Överjärva Antik säljes för 450kr/bud.
Mycket gammal antik kommod (så kallat pottskåp). Kanske en idé att måla det om man vill i någon fin färg och kanske även kan användas till att bygga in ett tvättställ eller liknande. Hade även idé om att använda det i hall till förvaring av skor och vantar etc och en prydnad ovanpå. Två hyllor invändigt. Lätt att flytta och ta med sig. Annonsen tas bort nu på söndag morgon den 31/1-16. Säljes mycket billigt, endast 590 kr, pris kan även disk. lite vid snabb affär.
Antikt (1889) pottskåp/kommod med marmorskiva och mässingsbeslag Marmorskivan är ljus, 96cm bred (utstickande), skåpet är 76cm högt och djupet på skivan 50cm.