Till salu inom: ”

antika verktyg säljes

Träverktyg

Nässjö

Tidigare annonser till salu

1. Ryggspruta för ogräsmedel mm 250:- 2. Spaktalja 100:- 3. Bacho antik handborrmaskin 500:- 4. Dränkbar pump 150:- Endast telefon 0522-668073
Inbunden i mycket gott skick, något nötta hörn. Valentin förlag 1995 i serien Gör-det-själv. - Vilka var egentligen de forna egyptierna och varför slog de sig ned i en död, torr öken? Hur lyckades de ordna med svalka i den mördande hettan? Vad åt de, vad drack de? Vart färdades de och hur lyckades de bygga så mäktiga monument med så enkla verktyg? Och varför var Egypten det rikaste landet i antikens värld? Genom den här boken kan du utforska en kultur som varade i över 3000 år.
Köp äkta konst till jättebra pris! Konstnären är Andreas Rydén, en 29-årig autodidakt från västkusten! Han började måla för ungefär 10 år sedan och arbetar nu mestadels i akryl men även med airbrush när inte kameran och tatuerarnålen varit verktygen. Själv beskriver han sina bilder med orden "En fotografisk fantasi". Denna maffiga tavla mäter 115x89 cm och finns att hämta på Kungsholmen, Stockholm! Andreas Rydén kan även måla på beställning, kontakta för fler bilder på några av hans andra verk!
Köp äkta konst till jättebra pris! Konstnären är Andreas Rydén, en 29-årig autodidakt från västkusten! Han började måla för ungefär 10 år sedan och arbetar nu mestadels i akryl men även med airbrush när inte kameran och tatuerarnålen varit verktygen. Själv beskriver han sina bilder med orden "En fotografisk fantasi". Denna tavla mäter 73x60 cm och finns att hämta på Kungsholmen, Stockholm! Andreas Rydén kan även måla på beställning, kontakta för fler bilder på några av hans andra verk!
Som rubriken säger så säljer jag mamma som är konstnär men som tyvär snart lämnar mej hennes stora parti med Porslins verktyg . . Först till kvarn . . Bud gäller då jag vet att en liten tub kan kosta 50-250 kr . .. Med vänlig hälsning ursäkta dålig bild men det är enda ja har men man ser att det är mycket . . . så ge ett okej bud så är det ditt . .