Till salu inom: ”

antika vågar säljes

Tidigare annonser till salu

Vi befinner oss 200 år före Kristi födelse i en tid då Rom är på väg att bli en dominerande supermakt. Ingen vågar sätta sig emot Roms tyranni. Men det finns en man som är förutbestämd att ta upp kampen och utmana regimen, en man med ett hat utan några gränser mot Rom. Med 50.000 soldater och 37 elefanter marscherar Hannibal hundratals mil för att kämpa mot fienden. Hannibal tar hål på myten om Roms oövervinnlighet och besegrar antikens stora nation, inte bara en utan tre gånger. Ett storslaget episkt drama om en av de mest genialiska militära strategierna någonsin.
1. Hella hushållsvåg jugend från sekelskiftet Kr 250 2. Gammal torgvåg inkl. 2 vikter Kr 150 Tel. 08-58010638 0708155455
Hej ! Säljer nu två av mina tavlor,målad i Olja. Mycket färgstarka tavlor som skulle passa bra i hemmet, jobbet .m.m. Härliga tavlor! Man ska våga visa mycket färg! Bild 1: "Funky" 70x90 cm (1500 kr) Bild 2: "Fantasy" 70x90 cm (800 kr) Båda tavlorna är stora! och skulle passa vilket rum som helst! Mvh / Sofi Nordin ! Kontaktas vi mail!
Säljer vårat vackra köksbord med tillhörande stolar, då vi varken har plats eller vågar lämna det obevakat då vi har tre små pojkar under 4 år som gärna vill rispa och måla på allt. :P Köpte möbeln för många år sedan för 5000kr, och det har stått i gästhus oanvänt sen dess. På bilden är det lite dammigt. Möbeln har mycket fina ådringar och har en tilläggsskiva under när man är många som vill äta. Jag vill ha 3000 för allt. Frakt kan ordnas innom rimliga avstånd. mvh nathalie
Inget livar upp ett vardagsrum på samma sätt som en handmålad tavla. Penseldragen ger en dimension till tavlan som saknas på en replika, och faktumet att det är ett original gör tavlan unik i sitt slag. Våga stå ut från mängden - skaffa en äkta oljemålning istället för en kopia! Jag säljer ett flertal signerade oljemålningar på duk, mått 40 x 50 centimeter. Tavlorna säljs utan ram för att förenkla transport.