Till salu inom: ”

antika toalettstolar säljes

Tidigare annonser till salu

Toalettstol från tidigt 1900 tal i "orginalförpackning" med behållare för vägmontage. Såvitt jag kan se finns alla delar förutom rör mellan stol och tank.
Vi säljer våra badrumsmöbler på grund av renovering! Ett badkar, två handfat i olika storlekar och en bidé. Även tillhörande toalettstol. Allt är i en ljusgul/ljusgrön färg från 60-talet. Vi har även tre spegelskåp som man kan få på köpet. Pris: 2000 kr för allt! Delarna kan också säljas separat. Pris kan diskuteras vid snabb affär.
En mycket välvårdad lösvirkesvilla 1964 med fasadtegel och treglasfönster. Den har en altan med morgonsol och en halvt inglasad altan (1999, omdränerad under) med infravärme och afton/kvällssol. Nya moderna markiser i svart med tunn vit rand 2010. Garage med invändig trapp till källarvåning Ekkök (ä) med hällspis (ä) samt diskmaskin, kyl och frys från 2010. Stor hall ommålad 2004, tre sovrum och stort v-rum i vinkel med öppen spis och med många fönster. Toalett och dusch med ny inredning 2004. Träpanel nästan alla tak.Inredd källarvåning med bastu och relax; se beskrivning nedan. Baksidan av huset vätter mot en mindre lekpark. 10 Mb Bredband. Källare: Toalett: Golvklinkers, kakel och träpanel vägg och tak 2000. Toalettstol och tvättställ (ä). Tvättstuga: Stor tvättstuga med träpanelväggar, Tvättmaskin 2010, Golvklinkers 2000. Gillestuga: Träpanel väggar och tak. Bredplanksträgolv, öppen spis, TV-antenn uttag, telefonjack. Relaxavdelning -99 : Träpanel väggar och tak. Halva golvet heltäckande matta som "andas" och halva med klinkers. Bastu med plats för många. Bastudörr och dushhörna av rökfärgat glas. Badkar. Förrådsutrymmen: Under trappen ett inbyggt, samt ett större förråd med frysbox (antik!) och frysskåp.
Genomgångslägenhet på våning 5 av 6, våning 3 från Mjölnaregatan, byggd 1870, ombyggd 1984. Lägenheten är mycket ljus och fin! Belägen inom vallgraven på Kvarnberget, ett av Göteborgs mest centrala kvarter. 200 m till köpcentret Nordstan med 180 butiker och restauranger, 500 m till Brunnsparken som är navet för Gbg:s lokaltrafik, 200 m till Operakajen. 1,5 km till Götaplatsen, 1,5 km till Linné. Flygfoto på lokaldelen.se och kartor.eniro.se är föråldrat. Götatunneln är klar sedan många år och leden utanför har byggts bort. Se hitta.se för aktuell miljö. Vardagsrummet och det stora sovrummet avdelas av dubbeldörrar och har kvällssol mot Mjölnaregatan. Rummen går i gammal stil med antikt golvfoder, stuckatur och takrosetter. Takhöjden är 3 m. På andra sidan mot gården och hamnen ligger köket, badrummet och ett mindre sovrum. Rummen har unik utsikt över takåsar till Operans entré, Lilla Bommens hamn och det rödvita 'Läppstiftet' och nu även 'Göteborgshjulet' som kvällstid är upplyst och ger en speciell utsikt. Denna sida har små vädringsfönster vid sidan av de stora och ger en charm. Badrummet är 'modernt' och kaklat med fullängdsbadkar och fönster. Ny toalettstol 2010. Skåpsluckor på garderober och i kök har bytts. En ny 50/50 kyl/frys + spis ställdes in i oktober-08. En mycket tyst 60 cm bred diskmaskin finns installerad. Taket i entrehall, kök, badrum och det lilla sovrummet är försänkt men känns ändå som funkishöjd med sina 2,6 m i höjd. Downlights med dimmer finns i entréhall och badrum. En ny säkerhetsdörr i stål är monterad. Riktig ekparkett är lagd i vardagsrum, hall och i det lilla sovrummet. Samtliga fönster är i treglas och även tiltbara innåt övertill vilket är tacksamt vid vädring eftersom inget behöver plockas undan. Huset ligger på en höjd utan genomfartstrafik och det är lugnt och tyst hela dygnet. Det är lätt att få tid i tvättstuga och det går att tvätta även sent på kvällen. På den låsta innergården finns det cykel / mopedgarage, cykel / barnvagnsrum och soprum med källsortering och grovsopor. Sommartid nyttjas gården flitigt. Hyresvärden har även bokningsbar: - gästlägenhet med 6-8 bäddar för 300kr/dygn - bastu/festterass (ingår i hyra) - snickerilokal (ingår i hyra) Fastigheten är anslutet till Comhem och har även fiberanslutning med Framtidens bredband.
Badrumsinredning i klassisk/antik stil. Två vaskar på fot i porslin med tillhörande vred/blandare. Inbyggnadsbadkar med klassiska vred/blandare. Dusch. 2 glasväggar samt blandare och duschhandtag. 2 elektriska handduktorkar Toalettstol i gammal stil. Allt är nedmonterat i fint skick och redo för avhämtling.