Till salu inom: ”

antika tändare säljes

Tidigare annonser till salu

Hejsan! Gör härmed slag i saken och säljer mina Zippotändare. Följande tändare är till salu: * En guldig Zippo med örnemblem, tillverkad 1995. * En guldig Zippo med örnemblem, tillverkad 2002. * En silvrig Zippo med "stripes", tillverkad 1995. * En U.S.-marin-Zippo, tillverkad 1959. * En Zippo med "hörn-stripes", tillverkad 2003. * En silvrig Zippo, tillverkad 1979. * En silvrig Zippo, med fågelmotiv, oklart tillverkningsår. * En guldig Zippo, med mönster, tillverkad 1990. Jag hade egentligen tänkt ta en "flashigare" bild, med alla Zippos uppställda med låga, men jag är dessvärre en försiktig general så jag lät bli den idén. Alla tändare fungerar utmärkt i alla fall. Du når mig via sms och mail, och jag vill ha bud på tändarna. (Både du och jag inser att de har olika värden). Om de köps som paket har du definitivt bättre utgångsläge att få dem till ett bra pris.
Upp till försäljning, en tidig årgång av en automatisk tryckknapps cigarettändare från 1910-20 tal av KW. Tillverkad i Tyskland? Mått: 57.2mm hög med 33.8mm bred. Undersidan är stämplad: PAT.ANG.GES.GESCH RK Har såklart slitage, men i väldigt gott skick med tanke på åldern. Mekanismen fungerar klockrent men kommer att säljas i befintligt skick. Har själv aldrig använt den så kan inte garantera att den funkar men flintan verkar inte vara några större problem med då det kommer gnista då man trycker på knappen. Veke saknas! Dessa tändare blir svårare och svårare att hitta dessa dagar. GES. GESCH. - Tysk Patentsökt Märke (vanligtvis med en tysk tillverkare) Kom med seriösa bud! Allt annat slängs i papperskorgen. Denna tändare är inget jag måste sälja och äter inte bröd där den ligger.
Gammal signaltablå för att kalla på tjänarna, mer dekorativ än funktionell. 250:- Vacker stabil golv-vas, ca 50cm hög, med insatsbehållare för blommor 250:- Stora(17cm) kraftiga musselskal med pärlemorglans: 100:- Uppstoppad salamander 150:- Tändare för gas, gnistrar men det finns ingen gas i den 150:-
NY LOPPIS! NYTT,GAMMALT,ANTIKT LÖR. 6 aug kl:12-15 Glas,porslin,böcker,skor,kläder,smycken,klockor,dukar,gardiner, husgeråd,tvbänk, pärmsnurrror, olika väskor, ljusstakar, säckhuvsgrill till merca, lampor, tavlor,tändare, stativ, Div. fotoprylar,
Askkopp i form av Sveabolagets skorsten samt penna och Tändare. Allt från Sveabolagen i Stockholm. Pris: ge bud. kan skickas men då står köparen för frakten och eventuell Postförskottsavgift om ej betalning sker innan.