Till salu inom: ”

antika spikar säljes

Tidigare annonser till salu

Slagbord i allmogestil. Har stått på en Bohuslänsk gård, troligtvis från mitten av 1800-talet. Väl använt och många bruksspår i den åldrade furun. Inga spikar, endast träplugg! Slagen är rejäla och aningen vinda men bordet är i fullt brukbart skick! Mått ca: 180(50)x100x76cm Hemleverans inom Göteborg med omnejd. Mer retro, industri, lantligt,50-tal, 60-tal, antikt, designklassiker mm på hemsidan: www.easy-living.se "Gilla" Easy Living på Facebook för att automatiskt få uppdateringar om nyinkommet, erbjudanden etc: www.facebook.com/easyliving.se Välkommen!
Tången har en klack som fungerar som häv vilket gör att det blir lättare att få ur nubb och spik. Skäret på tången är tunt och gör det därför lätt att komma åt under nubben mm. Tången är dessutom vass och nätt i skäret vilket är en fördel när man behöver komma åt spik och nubb som gått av och därför svåra att avlägsna. Vi tar emot din order via web eller telefon : 0303-352 253 Vi erbjuder finansiering via Klarna. Fri frakt på order över 600 kronor.
2 st fåtöljer. Ena fåtöljen en fjäder lös. Går att laga. Soffan, fjädrar lösa. Går att laga. Fåtölj, skinn 1 st. Fattas några "spik" men medskickas nya "spik". Annars allt i fint skick. Serverings bord på hjul. Finns skick. 2 bilder på chiffonje. Öppet och stängt. Fint skick. Högstbjudande. Endast Mail. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
En mycket gammal och vacker skänk med blå bemålning. Skänken är ihopsatt bara med träplugg. Det finns inga spikar. Skänken har lådor samt underskåp med spegeldörrar (i trä). Det finns ett charmigt råtthål på baksidan. På baksidan är träet lite rötskadat längst ned,se bilder. Fötterna på högra sidan är lite lägre. Det finns ett märke efter en såg på skänkens ovansida. Skänkens mått Bredd x höjd x djup = 107 x 112 x 42 cm.
En fin rokokosoffa säljes. Måste hämtas/betalas imorgon kväll! Visst slitage. Träsnideriet i mitten längst upp på ryggstödet av soffan har gått av tidigare och sitter nu tillfälligt fast med spik. Lite noppig och normalt slitage. 1000 fast pris först till kvarn. Måste bort imorgon alltså, men inget prutande på detta pris. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.