Till salu inom: ”

antika signalflaggor flaggor säljes

Tidigare annonser till salu

PRISSÄNKT (den andra april)! En riktigt fin och autentisk signalflagga som varit med ute på haven. Har även två till uppe här på blocket där priset är förhandlingsbart. Den heter F och står för; Jag är havererad, tag kontakt med mig. Riktigt fin att hänga upp bara som den är eller rama in. Den är inte så transparent som den ser ut att vara på bilden där det är väldigt ljust i bakgrunden. Måtten är 155 cm * 125 cm. Måtten som syns på bilden är alltså inte helt adekvat. Har köpt ett flertal signalflaggor ifrån en sjökapten via en auktion och vill sälja vidare några av dem. Några ligger uppe på blocket, men det är bara säga till ifall du skulle vilja se fler! Några hänger även i segelbutiken Tackel och Tåg på Skeppsholmen. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Tre stycken signalflaggor i bastanta vitmålade ramar (i panel och bakstycke av MDF), riktigt finsnickeri. De har samtliga varit uppe för auktion på Stadsauktioner men ej fått vinnande bud där utropspriset var 4000 /styck. De säljs alltså här rabatterat. Fin nautica -känsla. Perfekt för landstället eller det segelinspirerade hemmet. Kommer med upphägningskrokar. Flagga 1 - Signalflagga S Står för: Min propeller arbetar för back. 2200kr Flagga 2 - Signalflagga B Står för: Jag lastar, lossar eller transporterar farligt gods. 2200kr Flagga 3 - Står för: Jag ändrar kurs barbord hän. 1500kr Om du är intresserad av flera kan ytterligare rabatt ges.
Autentisk inramad använd signalflagga till sjötrafik. Den heter K och står för; Jag vill ha kontakt med dig. Blå och gul flagga med vit ram och passepartout. Fungerar lika att hänga lodrät som vågrät. Har även fler flaggor och flaggtavlor ute nu!
Inramad autentisk signalflagga som heter Y och har betydelsen; Jag draggar. Gul och röd med vit passepartout och svart ram, riktigt fina kontraster. Perfekt för landstället eller det nauticainspirerade hemmet. Har även fler flaggor och flaggtavlor ute både på Tradera och Blocket just nu, missa icke!
Säljer sex stycken äkta signalflaggor som varit med ute på haven. De har nått mig via Stockholms Auktionsverk där de såldes av en pensionerad svensk sjökapten som sparat på sig ett antal under sina år till havs. Signalflaggornas namn, betydelse samt pris: Flagga 1 - B Jag lastar/lossar/transporterar farligt gods. 400:- Flagga 2 - T Partrålning vid fiske. Håll undan! 500:- Flagga 3 - Okänt (För mig) 550:- Flagga 4 - G Jag behöver lots. För fiskebåt: Jag tar hem redskap. 500:- Flagga 5 - 6 Soxisix 550:- Flagga 6 - 8 Oktoeight 600:- På de fyra första är måtten utsatta, dessa är inte helt adekvata, ljuset gör även att de ser något transparentare ut än i verkligheten. De två sista vimplarna är båda över två meter långa. Maila gärna ifall du vill ha fler bilder eller exakta mått. Är öppen för paketpriser ifall du är intresserad av tre eller fler. MVH Ludvig