Till salu inom: ”

antika saker säljes

Tidigare annonser till salu

Hej nu säljer jag lite saker pga av flytt! Har inte plats för mitt vackra vitrinskåp i antik modell.Röd insida med mycket handgjorda detaljer, skåpet är i mörkbrun ek och har glas hyllor. Jag hade tänkt mig 7000 kr vid snabb affär, vet att den är värd mer men vill bli av med den! Vacker antik stol med röd tyg sits och handgjord mörkbrun stomme. Jag hade tänkt mig 2000 kr för denna fantastiska stol Vitrinskåp 7000 kr Stol 2000 kr Vid frågor ring gärna kollar mejlen väldigt sällan!
Säljer en fin gammal kista som vi ärvt från sambons mormor. Tyvärr får vi inte plats med den i lägenheten. Obs! Något dålig bild, tycker att den är lite mörkare och finare i verkligheten. Måtten på kistan är: B: 76 cm H: 54 cm D: 45 cm Stor och rymmer massor av saker, bra förvarings-möbel. Eller kanske till att samla guldpengar i? ;-) Hämtas i Tullinge. Hemkörning kan ev. ordnas mot en extra slant.
Hej! Nu är det dax för oss att rensa ut lite saker i från huset pga av att vissa möbler inte passar in längre och det behövs lite förändring i huset. Jag säljer därför mitt linne skåp som är stort och i bra skick. Ni kan nå mig snabbt och enkelt på mail adressen som jag lagt ut om ni är intresserad eller har några frågor. MVH Roland!
Hej Nu säljer jag min Antika Solsieg keramik samling pga av brist på plats och minnen. Jätte fin samling som är väldigt väl omhändertagen och fint skött. Köpte dom av Solsieg när hon skapade dom på 1970-talet. Och jag har haft dom sen dess. Skulle vilja ha 500:-/st Om ni har några funderingar eller frågor, vill ha mer bilder m.m är det bara att ringa, alla tider på dygnet. MVH Berit
På grund utav samboskap måste jag nu sälja detta underbara hantverk. Skåpet är från 1800-talet. Det är handgjort och har alla det tidstypiska detaljerna. Man kan ha det som jag har här på bilden, men köks saker i, men det finns även knoppar upp i skåpet så man kan hänga kläder och ha det som en prinsessgarderob. Måtten är: högt:150cm Djupt:51cm Brett:65cm Det är i jätte fint skick. Pris:2900:- billigare vid snabb affär!!!! Buda gärna om ni vill!