Till salu inom: ”

antika ramar säljes

Tidigare annonser till salu

Här har ni möjlighet att köpa en bild som inte hänger hemma hos alla andra... Bilden är fotograferad med hög upplösning. Bilden här är förminskad till 500 kb för att kunna läggas in i annonsen Bilden levereras på äkta foto papper från ett proffs labb. Det går även att få bilden med en vit kant/ram för att efterlikna en passepartout. Storlekar 18-24 cm 99 kr 20-30 cm 149 kr 30-40 cm 249 kr 40-50 cm 299 kr Frakt tillkommer med 49 kr för Postpaket med kollinummer är frakten 99 kr
Hej! Mitt namn är Emma, men går under namnet "konstplaneten". Jag är amatörkonstnär och försöker nu mig på att sälja en av mina tavlor här på blocket. Tavlan har fått namnet "Behind that window" och har måtten 60x70cm. Den är målad i akryl på duk - uppspänd på ram. Det finns endast ett exemplar och det är först till kvarn som gäller. Tavlan skickas inte, utan får hämtas på plats.
Ramen och tavlan är i mycket gott skick. Mått (yttermått på ramen). 88x114 Finns i vår butik i centrala Östersund på Storgatan 41, mittemot Arbetsförmedlingen inne på gården. Butiken är öppen Måndag till Fredag 11-18, Lördagar 10-16 och Söndag 11-15. Vi tar även kort i vår butik Hemkörning går att ordna över hela Sverige med Bussgods eller möbeltransport. Frakt Exempel lokalt (möbeltransport) Centrala Östersund 150kr Lugnvik, Torvalla och Frösön 200kr Brunflo 350kr. Maila för frakt pris i resten av Sverige.
Kinesisk kalligrafi säljes utförd på rispapper och inhandlad i Ya'an, Sichuan provins i sydvästra Kina. Storlek: 68 x 68 cm Kalligrafin är gjord av en lokal konstnär/kalligraf (You Hai). Denna kalligrafi levereras utan ram och kan med fördel ramas in med mörkt trä för att framhäva kalligrafin och ge en genuin känsla. Själva kalligrafin betyder följande: "Det klara skenet från månen lyser på tallarna; den rena bäcken flyter över stenarna." Meningen kommer från kommer från en dikt skriven av Wang Wei (701-761 AD), en diktare som levde under Tang dynastin i Kina.
Hej! Säljer denna tjusiga tavla föreställande en undervattensviadukt med lite fantasy-känsla. Kommer dessvärre inte ha plats för den i min nya lägenhet och bättre att den hänger på någon annans vägg än står i mitt förråd. Måtten är 100cm x 60cm och den har en snygg och platt svart stilren ram som gör att en passar på de flesta väggar. Nypris ligger på 1200kr men jag rear bort min för 600kr. Den finns i Uppsala och bäst är ifall den kan plockas upp men transport/frakt kan ordnas inom Stockholmsområdet om köparen står för det. Vänligen Lasse