Till salu inom: ”

antika möbler kalmar säljes

Tidigare annonser till salu

Farmor säljer lite antika möbler som hon har fått ärva. Är 3 fina stolar varav 2 är likadana och det är dom med det guldiga tyget. Det är även en taklampa och en golvlampa. Hon vet inget vad det är värt så kom med bud så kan vi se vad vi kan komma överens om. Kan kanske vara något som är värt endel pengar med det är inget vi förstår oss på.
Köksbord av hög kvalité och design. Bordet har en inläggsskiva och du kan förlänga den till 2 meter. Höjden på bordet är 75 cm och 1 m i bredd. Bordet är blandning av antik och mahognybetsat vilket ger en vacker yta. Stolar av högkvalite och mycket stadiga. Ett bord som måste nästan ses för att kunna se och känna vilken hög kvalite som bordet och stolarna har. Bordet är i mycket god skick även om små repor förekommer. Lätt åtgärdat med lite bets, för den som vill.
Ett bord med tre iläggs skivor så bordets längd är som minst 135 cm och som längst 255 cm. Bredd 105 cm, 8 vanliga stolar och 4 karmstolar. Sitsarna är nyrenoverade med ny sadelgjord. Ett stort skåp som man kan se i bakgrunden på en av bilderna. Tre hyllor inuti och två stora lådor under dörrarna.Mått 50 djup, 150 bred och 226 högt. Ett sidebord med besticklådor bakom en av luckorna. Hela möbeln är gjord i början av 1900-talet i Djursholm. Originalmålning.
Vi flyttar och säljer därför några möbler. En Sandra våningsäng, använd i ett år. Storlek : Bredd: 207 cm, Höjd: 130 cm, Djup: 137 cm Material: Massiv granträ Behandling: Lackerat Färg: Natur nypris var 3797:- nu endast 1000kr!!! Antik Tiffany lampa, bärnstensfärgad i mycket fint skick, bästa priset.:300kr!!! 2st Förvaringsmöbler IKEA , serien lack. 1st ekfaner och 1st björkfaner. Nypris 500kr. Nu 100kr!!! (obs, bilden visar en vit!) Billybokhylla med häftigt mönster, svart med vit spets! 200kr!!! Vi har även lite annat smått och gott, kom och fynda!!!
Vi säljer nu möbler och andra prylar som vi inte längre behöver. Mycket fin byrå. inköpt på Mio för ett år sedan för 4000:-. Pris 1900: Vitrinskåp, fint hantverk. Inköpt på en auktion i Linköping för ca 2 år sedan för 1500:-. Pris 1000:- Gungstol, mycket fint skick. 1300:- Vid intresse kontakta via telefon. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.