Till salu inom: ”

antika målade byråer säljes

Unika byråer
F
Sigtuna

Tidigare annonser till salu

Gammal 1880-tals vacker 6-lådig byrå från Glissjöberg, Härjedalen orginal målad med orginal beslag. Ovanlig modell som slukar mycket. Jättefin och fräsch invändigt i lådorna. Höjd 115cm. Bredd 102cm. Djup 50cm. Pris 1900kr. Mer info och BILDER på BYRÅN finns på www.antikloftet.se Antikloftet ligger på Vemhestar Fiskecamp och Islandshästgård. Öppet alla dagar, om vi inte är i butiken, ring 070-6235764, så kommer vi inom 5 minuter Hos oss kan du även betala med kort. Vi skickar med Schenker och Bussgods över hela Sverige.
Bild 1: Antik 4-lådig byrå målad i shabby chic stil. Bra skick. Längd: 83 cm Djup: 50 cm Höjd: 97 cm Pris: 1200 kr Bild 2: Antik byrå med 3 lådor, även den målad i shabby chic stil och i bra skick! Längd: 98 cm Djup: 48 cm Höjd: 79 cm Pris: 900 kr Finns att hämta i Frövi. Besök gärna vår blogg: http://www.vibyncountrydesign.blogg.se/ för fler möbler i samma stil.
Jag har en äldre modell av spegelbyrå som jag tänkte göra mig av med. Byrån är massiv med tre stora lådor och två små hörnlådor. Spegeln går självklart att vinkla så som man vill ha den. Eftersom det är en gammal byrå så har den sina skavanker, men tycker man om den "antika" looken så är den perfekt, vill man måla den vit så blir det nog också jätte fint! Byrån finns att hämta i Hjortkvarn.
Hej! Efter flytt får denna gamla och charmiga byrå inte plats, tyvärr! Bredd 90 Höjd 103 Djup 39 Gjord i massiv ek, kan tänka mig att den är från början av 1900-talet. Lackad, annars obehandlad och lätt att slipa och/eller måla för den som vill. En liten spricka på ovansidan i bakkant, annars fin. Nyckel saknas, men lätt att ta "vilken nyckel som helst" för att lättare kunna öppna lådorna. Pris 1200:- Finns vid Sankt Jörgen/Lillhagen. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
På grund utav platsbrist behöver vi dessvärre sälja några favoriter; - Byrå, 120cm hög och 35 cm bred och djup. 4 st lådor ger bra förvaring, som tex. komplement till garderob eller som leksaksförvaring i barnrummet. Vitmålad, shabby chic stil. 400:- - Antik stol, mycket charmig. I fint skick men några mindre skavanker efter många års bruk, inget som stör funktion eller utseende, mycket charmig målad i ljus grå färg. 500:- - Råd trådback från Ikea, bra förvaring på kontoret eller i barnrummet. 50:-