Till salu inom: ”

antika leksaker säljes

Tidigare annonser till salu

Beskrivning. Wasgij 1000 bitar Gul 10 Antikrundan Gul 8 Badstrand mitt i stan Lila 4 OS/Gladiatorer i antikernas Rom Gul 15 Galopp/travbana Gul 4 Bröllop Gul 9 Bedrom makeover Disney 2 pussel á 500 bitar Jan Van Haasteren Cirkusmanege 1000 bit Skridskobana 1000 bit Fabrik 1000 bit Fest/middag vid långbord 1000 bit Badstrand med oväder på gång 1000 bit Tåg i dalen mellan ett par golfbanor 1500 bit 3 pussel i en kartong/Fotbollsmatch 500 bit/ Rugbymatch 750 bit/Olika sporter 1000 bit 1300 kr för alla eller 100kr/st. Pris: 100 kronor
Vi köper hela hem, delar av hem och även enstaka föremål som är tillverkat mellan 1600-1970. Exempel på saker vi söker är möbler, lampor, tidstypiska textilier, porslin, glas, konst, vaser, figuriner, grammofonskivor, smycken, armbandsur, gamla leksaker, kläder, alla typer av samlingar (mynt, medaljer, dalahästar, samlarbilder etc) samt allt annat som funnits i ett hem. Kontant betalning och hämtning på plats. Kontakt via mejl eller telefon (070-2598719). Michel Carlsson
Denna barn släppen är så råligt för barnen att de kan inte sluta leka med den antiken sina leksaker eller kan barnen själv sitta i den,ca 40 50 kg gräns har den. Min son använde den under bara en sommar sedandess har jag haft den i källare men nu upphör mitt kontrakt för källaren därför behöver jag sälja allt jag har i källaren. Jag kommer inte ihåg riktig menförmodligen ska det finnas entält över den jag ska kikaeftermen är inte säker om det nu fanns från då jag köpte den. Ålder gäller från 3 år.
Mycket vacker och magisk 4 face Khumanthong med mantra skriver över hela kroppen som står för mycket god lycka med Pengar / Affärer / God Hälsa. Den har även en yantrulle på undersidan. Mantran är skriva av en master Munk i Wat Bhaang Phraa NakhonPhatom L.P Pearn i Thailand. Mått:Hög : 23cm Denna Buddha är mycket speciell och populär i Thailand, sköter man om han så tar han hand om dig mycket stor kraft och lycka. Gillar hög placering i ditt hem och han gillar att få leksaker och godis. Kan skicka fler bilder om så önskas.
Det är dags för sen pensionering. En levande rörelse inom Antik- och Kuriosa överlåtes med butik och lager. Om du redan har butik eller planerarar att starta på annan plats kan vi sälja ett komplett lager med; Möbler, Konst- och bruks-glas, Vägg- Bords- och Golv-lampor, Keramik, Leksaker och allt vad man kan tänka sig i branschen. Vi uppskattar vinstmarginalen till 3-4 gånger lagervärdet. Butiken har optimal storlek i ett utomordentligt läge med låg månadskostnad. I priset ingår ett synnerligen respekterat företagsnamn, webbsida(kräver utveckling) och en härlig trogen kundkrets både som kunder och säljare.