Till salu inom: ”

antika kristallglas säljes

Tidigare annonser till salu

Jag har 24 st kristallglas som jag önskar sälja. 12st av var modell som visas på bilden. Ett av de stora glasen är något naggad på ett ställe på kanten, i övrigt är dom i gott skick. Jag har varit i Antikhallarna i Göteborg och dom sa att det var Kosta-glas och att värdet på hela samlingen var ca 500kr. Dessvärre var dom inte intresserade av att köpa dom, så jag hoppas nu att någon annan vill ha dom. Dom har legat nedpackade i en kartong i flera år, och den tidigare ägaren är avliden, så jag vet inte hur gamla dom är. En kvalificerad gissning är att dom är minst 25 år gamla. De mindre glasen är ca 10cm höga och de lite större glasen är ca 12cm höga. Jag säljer till högstbjudande, men jag är inte intresserad av någon utdragen budgivning. Om köparen inte bor i Göteborg kan jag skicka dom, men då tillkommer fraktkostnad.
Dansk design Spegeln på bilden med elegant formad ram i ek har gått för 1 600:- på bukowskis..... Kristallglas 50/60-tal 55cm diameter Måste bort Lägg bud! Bra pris endast nu i helgen..... FYNDA!!!!
Gräddkannor 2 st 300kr/st vinglas 9 st, konjakglas 12 st, visky/vattenglas 5 st 100kr/st Koppar rosenmönster bild1 5 st, bild2 9 st 200kr för alla