Till salu inom: ”

antika klädskåp till salu stockholm säljes

Tidigare annonser till salu

Äldre skåp, (garderob, linneskåp) med dörr och två lådor. Fasettslipad originalspegel. Tog bort slitna och trasiga beslag, spacklade och tänkte måla och tapetsera skåpet, men kom inte längre då jag insåg att den blir för stor i lägenheten.. höjd: 211cm (inklusive avtagbar krönlist 8cm) bredd: 70cm djup: 50cm Hämtas på Södermalm på 3tr. Tungt och gediget skåp, två starka personer behövs. Vi bar upp det med en stark och en svag och det gick men var inte roligt :( 1000kr Mvh Marit
Fint välbevarat antikt klädskåp i trä. Renoverat av antikhandlare i Vasastan (Sthlm). Innehåller klädstång, 7 träkrokar samt en stor låda. Lämpar sig väl för förvaring av linne eller klädförvaring. Skåpet kan lätt betsas i önskad färg då det ej är lackat. Höjd 2,00 meter Bredd 1,22 meter 1,33 meter inkl kröningslist Djup 0,56 meter 0,61 meter inkl kröningslist
Vackert, klassiskt och bastant vitt klädskåp. Har restaurerats och målats om av möbelsnickare. I skåpdelen finns 2 hyllplan och en klädstång. Separat låda finns i underdelen. Tyvärr finns ingen nyckel till skåpet men det är säkert lätt att hitta en passande nyckel. Mått: H195 x B111 x D53 cm. Angivna djupet är skåpets maxdjup. Djupet inne i skåpet är 40 cm. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Klädskåp med antikt utseende. Mått (inkl. dekordetaljer): 234 cm hög 176 cm bred 56 cm djup Två delar i skåpet med dubbeldörrar, varav två dörrar är spegeldörrar. I den ena delen är det två hyllor och två lådor. I den andra delen är en klädstång och en hylla. OBS! Hela skåpet sitter ihop, man kan endast plocka bort dörrar och dokordetaljer. Ej massivt trä. Några mindre skavanker vid dörrarna. Kontakt endast via mail. Först till kvarn.
Jag säljer nu mitt fina gamla linneskåp pga att vi har flyttat och får inte plats med det längre. Skåpet fungerar utmärkt som skänk, serveringsskåp, klädskåp eller byrå. Skåpet är fantastiskt vackert och gediget. Möbeln är mycket fint bevarad trots att den har många år på nacken. Skåpet har tre skåpsluckor varav en är i glas. Totalt finns det åtta hyllor och två lådor i skåpet vilket gör att det är gott om förvaringsutrymmen. Skåpets mått är: 145 cm långt 44 cm djupt 137 cm högt Skåpet finns att hämta på Norrmalm.