Till salu inom: ”

antika kläder säljes

Kläder

Stockholm

Tidigare annonser till salu

Säljer min urvackra klädskåp som har mång aår på nacken. Jag säljer den för det är för trångt hemma. Den saknar nycklar och har en defekt vid dörröppningen annars är den stadig och välskött och ger en touch av antik i en modern tid. Det är ek och har gravering i vackra former. Kan användas som förvaring av kläder eller annat. Köpt på aktion för 8000 :- kr. Säljs för 3000 eller bäst erbjudane
Jag säljer mitt superfina skåp. Jag använder det som klädskåp, här ryms det massor med kläder..=) Skåpet är inhandlat på Salong Pantalong på Österlen. Vackert,välgjort med fina detaljer. Tyvärr ska jag flytta till något mindre och har ej plats till den. Höjd: ca 190cm Bredd: 1m Djup:54cm Skåpet går att dela i olika sektioner och det blir då betydligt mkt smidigare att frakta hem. maila vid intresse, först till kvarn,obs inga bud!
Antikt skåp. 60 tal gissningsvis. Ett fint skåp att ha som bar/multimedia, eller förvaring av kläder eller saker. Höjd:110 Bredd: 115 Djup: 45 cm Jag har inga möjligheter att leverera (ingen bil) så det är endast avhämtning som gäller. Skåpet har tre smärre repor ovanpå. Men så är det med antika rariteter. Nyckel ingår (låsbart i bägge luckorna). Endast seriösa svar. Maila till contributa@gmail om du är intresserad. Jag bor i Aspudden, Stockholm.
Dekorerat pappband. Valentin förlag 2000. 30x23,5 cm. 665 gram. 61 sidor + ordlista. Från bokens baksida: Upptäck grekernas imponerande kultur, ta steget in i deras dagliga liv - Utforska vad de åt, hur de bodde och vilka kläder som var på modet. Bli bekant med gudar de tillbad, de hjältar de beundrade och de politiker som gjorde historia. Besök en amfiteater, vandra omkring på marknaden och bevittna de strider de utkämpade. Mer än 200 fotografier i färg, genomskärningar, historiska kartor och ett tidsschema med bilder. Nära nyskick. (427)
Dekorerat pappband. Valentin förlag 2000. 61 sidor + ordlista. 30x23,5 cm. Vikt 665 gram. Porto 39 kr med postens gulvita b-postkartong i mars 2013 tillkommer inom Sverige, reservation för framtida portohöjningar. Från bokens baksida: Upptäck grekernas imponerande kultur, ta steget in i deras dagliga liv - Utforska vad de åt, hur de bodde och vilka kläder som var på modet. Bli bekant med gudar de tillbad, de hjältar de beundrade och de politiker som gjorde historia. Besök en amfiteater, vandra omkring på marknaden och bevittna de strider de utkämpade. Mer än 200 fotografier i färg, genomskärningar, historiska kartor och ett tidsschema med bilder. Nära nyskick. (v43)