Till salu inom: ”

antika kaffekoppar säljes

Tidigare annonser till salu

Unikt kaklat bord med konstmotiv. Konstnärinnan har signerat sin målning. Motivet och målningen är vacker. Bordet är antikt. Men skicket är ändock mycket fint. Bordet är lämpligt som ett mindre soffbord, och även som ett side-bord. Gör sej också bra på en veranda eller balkong, med växter eller kaffekoppar på. Blir också mycket snyggt i ett badrum, till att lägga handdukar på eller till att sätta badrumsflaskor på. Ett lättavtorkat bord! Måtten är: Höjd 59 cm Bredd 53 cm Längd 83 cm Välkommen att höras!
Unikt kaklat bord med konstmotiv. Jättefint bord! Målningen är signerad. Bordet är antikt. Mycket fint skick! Bordet är lämpligt som ett mindre soffbord, och även som ett side-bord. Gör sej ochså mycket bra på en veranda eller balkong, med växter och kaffekoppar på. Även mycket snyggt i ett badrum, till att lägga handdukar på eller till att sätta badrumsflaskor på. Ett lättavtorkat bord! Måtten är : Höjd 59 cm Djup 53 cm Längd 83 cm Välkommen att höras!
Säljer mina tavlor då jag ska flytta. Riktigt snygga som jag har haft i köket. Ramarna följer med. Den med kaffekopparna har inget glas runt tavlan då jag har valt att inte ha det. Mycket fint skick. Tavla med kaffekoppar (mörkbrun träram runt om): Bredd: 1 m Höjd : 70cm. Nypris: 1200:- säljes för 650:- Tavla med vinflaska och vinglas: Bredd: 70 cm Höjd: 52 cm.. Nypris: 900:- säljes för 500:-
Bl.a. om Special om Kaffekoppar * Chiffonjén * Sockerskulptur * Munch som grafiker * Saltkvarnar * R
Ur innehållet: Kaffekoppar / Socker inte bara sött / Grafikern Edvard Munch / Svensk stilhistoria II