Till salu inom: ”

antika japanska vaser säljes

Antika stolar

Tyresö

Tidigare annonser till salu

Hej! Jag säljer dessa två mycket dekorativa vaser. De är bägge två utan några skador eller repor. Mycket vackra att bara ha ståendes på golver eller på en rejäl hylla/fönsterbräda! Detta är ärvegods så jag har dessvärre inget kvitto på dem. Jag vet heller inte inköpspriset. Säljes för 600kr styck men vid köp av både blir priset 1000kr! Maila mig vid intresse.
Ett par mycket vackra japanska Satsumavaser och ett par stora Kutaniskålfat från Japan. Vaserna mäter ca 26cm på höjden och faten mäter 36cm i diameter. Säljes parvis, vaserna för 1500:- och faten för 2000:- eller till högstbjudande. Ena fatet bär en tunn spricka på några centimeter som ser ut att vara från tillverkningen och ej riskerar att sprida sig. Ring eller maila.
"Satsuma" vas, gammal japansk finvas, mörkblå med gulddekorer och väldigt färglada små japanska människor som har det mysigt tillsammans. 33 cm hög, fin och hel 1000:- Leverans kan ordnas till Stockholm och efter vägen dit Fredagar ojämn vecka om så önskas. Mvh Fredrik
2 japanska vaser från början av 1900-talet
Två fina vaser från japan tidigt 50 tal Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.