Till salu inom: ”

antika handgjorda terrakottaplattor säljes

Tidigare annonser till salu

Antik soffgrupp. bord 3 sitssoffa och 2 fåtöljer i bastant ek handgjord av Agne björklund Österlen,som var en ytterst skicklig hantverkare redan som väldigt ung.Troligtvis hans gesällprov. Han var även grundaren till den äkta genuina spegeldörren även kallad skånedörren. Fullständig historik medföljer vid köp. Den är i mycket bra orginalskick,enda anmärkningen är att det har varit kuddar på den så det är en liten nyansskillnad. Fotot gör den inte rättvist,är du seriöst intresserad,titta på den.Du kommer inte att bli besviken. Det är svårt att hitta en liknande möbel och du blir ensam om den. Bud: Sökord: möbler,bord soffa,soffgrupp,fåtölj,antikvitet,antikt,konst
Hej, Säljer mitt antika handgjorda bord med glasskiva inköpt för 1,5 års sedan , använt denna endast i 6 månader. Kom och fynda! Inköpt juli 2011 för 4000 kr. Mitt pris nu, 500 kr. Priset kan diskuteras vid snabb affär! Jag jobbar på dagarna, skicka gärna ett sms eller mail så svarar jag så fort jag kan. Bästa hälsningar Tereza Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Underbar unik och antik handgjord himmelssäng från Dalarna. I sängen finns en sänglåda som du kan använda som extrasäng när kompisar sover över. Skivan i botten av sänglådan har en spricka men har fungerat här hemma till kompisar som sovit över. Vill man ha leksaker kan man även ha det. Sängen är gammal lite sliten med åren men gedigen. Högre kanter så det lilla barnet inte trillar ur, även en vuxen får utan problem plats i sängen om man vill lnatta och läsa sagor. Sängen är lätt att plocka isär i flera delar. Vill man kan man ha tyll tyg eller annat. Sängen skulle behöva målas därav det låga priset. Ursäkta lite suddiga bilder. Sängen är inhandlad på auktion i Dalarna och hade då kurbits målning. Pris för sängen var 6300kr. Pris idag 1500kr/ högsta bud. Med vänlig hälsning Lisa Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Hej! På grund av flytt och för mycket arvegods säljer jag nu vårt fantastiska antika skåp. Vi har haft det i matsalen och förvarat vårt porslin inuti. Det rymmer oerhört mycket. porslin. Skåpet var från början trärent och har målats om i tidstypiskt svart färg och grön insida. Påminner mycket om skåpen som säljs på Garbo Interiör i Stockholm. Dubbeldörrar med hasp och lås, en nyckel. Fantastiskt bakstycke i pärlspont och handgjorda konsoller. Mått: höjd 190 cm, bredd 122 cm, djup 40cm. Hämtas på Lidingö, skåpet är mycket tungt. Maila vid intresse
Antika handgjorda terrakottaplattor, WEBE, inköpta på Höganäsbolaget på 60-talet, fantastiskt vackra, i olika nyanser. Cirka 400 plattor, räknas exakt vid intresse. Mått cirka 250 x 250 mm, tjocklek ca 50 mm. 1 m2=knappt 16 plattor. Pris per platta 50 kr. Säljes enbart som ett parti.